Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zaręczyny na stojąco

Dalila_

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 14.07.2026 o 01:35, libed napisał(a):

w czesci polski nadal to wyglada prawie jak w weselu w bronowicach

i tak wspolczuje ze niczym rozowy chlopiec z instagrama masz w ogole takie jakies gowna ktore odgaduja twoje mysli ze chcesz ogladac sikanie w suknie slubnej 

nawet cudzych pieniedzy by mi bylo szkoda na takie cos poza tym trzeba brac udzial w tym cyrku wiec co najwyzej jakby ktos zaplacil pare baniek za uczestnictwo to by mozna rozwazyc

no mozna wejsc na krzywy ryj i nikt nawet nie zauwazy bo kazdy bedzie myslal ze jestes z tej drugiej strony 

wrecz przeciwnie ruszam sie jak woz z weglem :D

nie wiem co w tym smiesznego ze starzy ludzie sie upija a wujek zenek zapyta o jakies dziwne rzeczy. raz bylem na weselu na ktorym pan mlody powiedzial do siostry swojej zony ze ma ladne sutki i juz wczesniej to zauwazyl w jakis koszuli nocnej :D i wiele innych smiesznych rzeczy bylo tam ale nie wiem czy tej lase bylo tak samo do smiechu jak nam :D

a inny ten ktory obecnie jest zolnierzem podszedl do innej i przy jej rodzicach po wypicu z litra wodki mowil do niej ciagle ze ejst taka piekna ze by ja ruchal na sniadanie obiad i kolacje a  ona przed nim uciekala a najbardziej bekowe to jest to ze ta laska z desperacji chyba, rok czy dwa pozniej zostala jego zona :D

tak takie wesele sa bekowe ale tylko dla ludzi kompletnie obcych ktorzy tam nie maja zadnej rodziny i nie pija litr na glowe i maja sile sie posmiac  a nie z nich sie smieja.

takei wesela to sa widowiska na ktorych mozna zaobserwowac z boku upadek czlowieka i jak malo sie rozni od swini. 

na stypy nie chodze ale tam podobno czesto jest lepiej bo najpierw na smutno pozniej na wesolo a na koniec czesto jeszcze awantura o podzial spadku trupa ktory jestes nie wystygl dobrze w grobie. 

jakby bylo tak jak sie pieprzowi wydaje jakies zycie pozagrobowe to na niejednej stypie by sufit spadl gosciom na leb. 

Jakiś uraz do Instagrama ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, libed napisał(a):

a jaka uraze mozna miec do jakiegos portalu ? jakbys mnie pytal czy mam uraz do kosza na smieci, pytanie bez sensu. 

Uraza i uraz to co innego jak się tak zgłębić

Uraz psych można mieć, ale nie można czuć urazy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Uraza i uraz to co innego jak się tak zgłębić

Uraz psych można mieć, ale nie można czuć urazy

masz racje

26 minut temu, Infinite Inanity napisał(a):

kojarzy ci się z różowymi chłopcami

to stwierdzenie faktu przeciez

jaki chlop wstawia zdjecie na portalu gdzie baby pokazuja dupy i cycki liczac ze koniobijcy beda je obserwowac a one trzepa kase z reklam. rozowy chlopiec ma takie wlasnie marzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 14.07.2026 o 13:38, digital extasy napisał(a):

Zaręczyny są głupie :D nie można mieć/prosić kogoś, żeby został własnością drugiego człowieka 😅 A do tego to się sprowadza :D 

Zanim debil jeden z drugim zdecyduje się klękać, leżeć, czy stać, niech spojrzy na statystyki rozwodów w Polsce :D Duża szansa, że wylosuje się rozwód 😁 Dawniej było jako tako, teraz jest kryzys rodziny i nie warto brać ślubu. Lepiej jest bez dzieci i bez ślubu.

Statystycznie życie kończy sie śmiercią niestety, najbezpieczniej generalnie nic nie robić 🥲

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi