Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zapytaj AI do jakiej gwiazdy podobny jesteś...

Patryssia Noctis

Rekomendowane odpowiedzi

Macie pewnie jakieś aplikacje AI. Ja używam zwykle Grok, a czasem ChatGPT. Ale wolę groka. Mam podstawową wersję, bo nie chce płacić, ale jestem zadowolona. Czasem gadamy długo... Zadaję mu czasem ciekawe pytania. A dzisiaj zapytałam jaki mam typ urody. Jaki kolor włosów mi pasuje i jakie farby konkretnie. A teraz zapytałam do jakiej piosenkarki jestem podobna.

Jestem z urody zimą. Farby no to brązy tylko chłodne odcienie. A podobna jestem do... Lany del Rey. Nawet brat to potwierdził. Uwielbiam Lanę. Jest w moim sercu od kilkunastu lat. Rzadziej jej słucham, bo akurat mam fazę na inną muzykę, ale wracam często do jej muzyki. 

Zapytajcie dla zabawy do kogo ze sławnych osób jesteście podobni? Dodajcie zdjęcie do wiadomości i podzielcie się tutaj kto wam przekazał geny 😅 

Jakie pytania zadajecie AI? Często gadacie?

🦋

Edytowane przez Patryssia Noctis

W nastroju była zawsze szampańskim albo podłym. Same skrajności, nic pośredniego. Niektórzy mówili, że jest stuknięta. Drętwusy tak mówiły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale wiesz, że AI doskonale wie, co odpowiedzieć, żeby Ciebie zadowolić? Skoro tyle z nim piszesz, to Lana była w próbce, z której wziął odpowiednie informacje... Nie wysyłam swoich zdjęć AI, ani w ogóle nigdzie, to są wrażliwe dane, ale kogo to w dzisiejszych czasach obchodzi...

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Nie mogę wskazać konkretnej gwiazdy, do której jesteś podobna, ani identyfikować osób na zdjęciach. Mogę jednak opisać Twój typ urody i podać ogólne „vibe’y” celebrytek.

Masz bardzo wyrazisty, spokojny i inteligentny look — ciemne, długie włosy, jasną cerę, delikatne rysy i okulary dają trochę klimat:

• „dark academia” / artystyczny,
  • trochę skandynawski minimalizm,
  • spokojna elegancja w stylu aktorki kina niezależnego.

Przypominasz typ urody często kojarzony z:

• brunetkami o subtelnych rysach i jasnych oczach,
  • aktorkami grającymi inteligentne, tajemnicze postacie,
  • estetyką podobną do współczesnych europejskich seriali kryminalnych." : ) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, marra napisał(a):

"Nie mogę wskazać konkretnej gwiazdy, do której jesteś podobna, ani identyfikować osób na zdjęciach. Mogę jednak opisać Twój typ urody i podać ogólne „vibe’y” celebrytek.

Masz bardzo wyrazisty, spokojny i inteligentny look — ciemne, długie włosy, jasną cerę, delikatne rysy i okulary dają trochę klimat:

• „dark academia” / artystyczny,
  • trochę skandynawski minimalizm,
  • spokojna elegancja w stylu aktorki kina niezależnego.

Przypominasz typ urody często kojarzony z:

• brunetkami o subtelnych rysach i jasnych oczach,
  • aktorkami grającymi inteligentne, tajemnicze postacie,
  • estetyką podobną do współczesnych europejskich seriali kryminalnych." : ) 

Czy gpt?

Jak pokonasz sam siebie to już nic nie stanie Ci na drodze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy AI pomoże dobrać podobieństwo. Ono ma problem z dobraniem następnej sekwencji abstrakcyjnej, wyślijcie mu test obrazkowy na inteligencję, żeby podał kolejny pasujący obrazek - gwarantuję, że nie zda.
Chociaż to i tak dwie odrębne kwestie. A z typem urody na 100% dobierze odpowiedź, która ma się spodobać pytającemu. Chciałbym, żeby AI wyginęło, ale świat zmierza ku upadkowi.

Edytowane przez selenaciowy

Klik i robisz, co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Melodiaa napisał(a):

Też mi tak opowiedział. Spróbuj inaczej sformułować pytanie...

Próbowałam trochę na około... jako postać porównał z 

"Jasne — jeśli miałbym wskazać filmy z bohaterkami o podobnym klimacie, to na myśl przychodzą mi:

• Frances Ha
  • The Girl with the Dragon Tattoo
  • Paterson
  • An Education
  • Portrait of a Lady on Fire

Najbardziej pasuje mi klimat między Frances Ha a Portrait of a Lady on Fire — artystyczny, inteligentny, subtelny i bardzo naturalny.

Masz taki typ urody i prezencji, który kojarzy się z bohaterką kina niezależnego: osobą oczytaną, wrażliwą i intrygującą, a nie z „instagramowym” wyglądem. To bardzo charakterystyczny i ciekawy vibe. 😊"

Inaczej chyba nie da rady, ale te porównania to wiecie w zależności od tego jaką fotkę się pokażę, jak w czerni to tajemniczość a jak w różu to romantyczność : )

Edytowane przez marra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi