Skocz do zawartości
Nerwica.com

Osiemnaste urodziny

Grouchy

Rekomendowane odpowiedzi

8 godzin temu, Elciaa napisał(a):

Tak się bawili że jak się zorientowali że poległam to poszli gdzieś indziej imprezować dalej zabierajac mi z domu cały alkohol

Wolska patola 😀

Ja miałam imprezę wspólnie z kilkoma koleżankami, które miały urodziny w podobnym terminie i była gruba biba z tańcami itd 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Wolska patola 😀

Ja miałam imprezę wspólnie z kilkoma koleżankami, które miały urodziny w podobnym terminie i była gruba biba z tańcami itd 😀

No trochę tak bo to było jednak trochę nie fair zabierać mój alkohol, z drugiej strony każdy dał mi jakiś prezent urodzinowy a to ja poległam zostawiając ich bez organizatora i solenizanta w jednym.

Więc nie mam żalu o te alko, bardziej o to że nic nie zostawili a następnego dnia jak się obudziłam to suszyło mnie jak nigdy wcześniej. 🤣

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Elciaa napisał(a):

No trochę tak bo to było jednak trochę nie fair zabierać mój alkohol, z drugiej strony każdy dał mi jakiś prezent urodzinowy a to ja poległam zostawiając ich bez organizatora i solenizanta w jednym.

Więc nie mam żalu o te alko, bardziej o to że nic nie zostawili a następnego dnia jak się obudziłam to suszyło mnie jak nigdy wcześniej. 🤣

I tak masz lepsze wspomnienie od moich. Ja byłam trzeźwa, a mniej pamiętam, bo nie ma co pamiętać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

I tak masz lepsze wspomnienie od moich. Ja byłam trzeźwa, a mniej pamiętam, bo nie ma co pamiętać.

Ja pamietam ze gość wlasciciel

knajpy nas naciągnął na ilość piwa jaka mamy kupic (najpierw mowa byla o innej ilosci ale nas tak trochę oszukał), ale towarzystwo nie narzekało😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi