Skocz do zawartości
Nerwica.com

Notoryczny ghosting po randce - tell me why.

Rekomendowane odpowiedzi

Zwyczajnie też za dużo wyciskać mi energii fajnie poświęcić ja jednej osobie na bieżąco takiej najbliższej A reszta to raczej jak coś się dzieje coś potrzeba taki naturalny kontakt mi to pasuje i to jest to jak potrzebuje żeby było. Ale większość ludzi tak nie ma i ma wąty (chyba nie wonty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

możesz napisać co piszesz takiej osobie?

- wiesz ... Jakoś czuję, że nadajemy na innych falach... Dlatego muszę się oddalić.

Jak chcesz to możesz napisać to delikatnie. Właściwie nie wiem z jakiego powodu chcesz urwać kontakt. Bądź szczera najlepiej, ale bez obrażania. A jak musisz to skłam.

Godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

też tak mam. Też mam inne zajęcia zapominam albo ktoś nowy się nawinie. nie mam na myśli pisania z osoba z którą kręcisz 

No ja wiem. Można nie pisać parę dni, ale po pewnym czasie myślę sobie, że tej drugiej osobie nie zależy na kontakcie. Więc sama się oddałam, a potem jest lipa. Ale też zależy z kim. Bo są ludzie z którymi nie muszę gadać, ale znajomość trwa i czasem rozmawiamy. 

Edytowane przez Morvena

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, Morvena napisał(a):

- wiesz ... Jakoś czuję, że nadajemy na innych falach... Dlatego muszę się oddalić.

Kurde jakie delikatne fajnie. Spróbuję zapamiętać. Dzięki. Ludzie często narzekają na moja bezpośredniosc i szorstkosc w komunikatach jakby? A ja to mam naturalnie, nie wiem o co się obrażają, itp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

43 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Kurde jakie delikatne fajnie. Spróbuję zapamiętać. Dzięki. Ludzie często narzekają na moja bezpośredniosc i szorstkosc w komunikatach jakby? A ja to mam naturalnie, nie wiem o co się obrażają, itp

Heh. No mi się to trochę zmieniło i jestem spokojniejsza w wyrazie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi