Skocz do zawartości
Nerwica.com

Pocałunki

MicMic

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie znaczenie mają dla was tytułowe gesty czułości podczas randkowania? Czy pierwszy pocałunek jest dla Was swego rodzaju zobowiązaniem, komunikatem? Jsksk tak, to jakim? Czy też nie ma dla Was specjalnego znaczenia? Czy żałowaliście kiedyś jakichś swoich poacułunków (dawanych lub branych), czy też innych gestów czułości, gdy relacja jest jeszcze niepewna? 

Zapraszam do dyskusji i dzielenia się swoimi poglądami i doświadczeniami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

26 minut temu, MicMic napisał(a):

Czy pierwszy pocałunek jest dla Was swego rodzaju zobowiązaniem, komunikatem?

Nie jest. Pocałunek to tylko pocałunek. Coś przyjemnego i tyle.

26 minut temu, MicMic napisał(a):

Czy żałowaliście kiedyś jakichś swoich poacułunków (dawanych lub branych), czy też innych gestów czułości, gdy relacja jest jeszcze niepewna? 

Gdy relacja jest niepewna to nie, nigdy. Nie wiem czemu miałbym żałować.

Jeśli czegoś miałbym żałować, to najwyżej różnych nazwijmy to „innych gestów” podejmowanych w stanie nie do końca trzeźwym (choć może nazywajmy to po imieniu: solidnie nabzdryngolonym), ale to nie przez relację tylko przez mój odbiór atrakcyjności danej osoby następnego poranka. Ale to w czasach, gdy ten alkohol lał się u mnie litrami, czyli jak byłem jeszcze piękny, młody i studiujący.

Dwie z takich sytuacji miały miejsce na zlotach tego forum… Oj, wariaci plus wódka to niebezpieczne połączenie.

A w sumie przypomniała mi się taka dziewczyna stąd, siedzieliśmy u mnie na klatce w nocy i piliśmy wódkę, mówiła że była parę miesięcy bezdomna, jak uciekła z domu. Pamiętam tylko, że miała krótkie włosy i że sporo pisaliśmy albo na forum albo na GG. Za cholerę nie pamiętam, kto to był, ale jak to jakimś cudem czytasz, to się odezwij.

Edytowane przez Doktor Indor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 godzin temu, MicMic napisał(a):

Jakie znaczenie mają dla was tytułowe gesty czułości podczas randkowania? Czy pierwszy pocałunek jest dla Was swego rodzaju zobowiązaniem, komunikatem? Jsksk tak, to jakim? Czy też nie ma dla Was specjalnego znaczenia? Czy żałowaliście kiedyś jakichś swoich poacułunków (dawanych lub branych), czy też innych gestów czułości, gdy relacja jest jeszcze niepewna? 

Zapraszam do dyskusji i dzielenia się swoimi poglądami i doświadczeniami. 

Pocałunek w policzek nic nie znaczy. To rodzaj uprzejmego zachowania.

Taki prawdziwy pocałunek to już dla mnie inna rzecz. Sygnał? Jeśli jakaś dziewczyna mnie tak całuję, to wierzę, że jestem jedyną osobą w jej życiu, z którą tak można robić. Jeśli to nie prawda, to nie mamy o czym gadać.

Kiedy to ja randkowałem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, kamysto napisał(a):

Jeśli jakaś dziewczyna mnie tak całuję, to wierzę, że jestem jedyną osobą w jej życiu, z którą tak można robić.

W drugą stronę też tak to działa? Całujesz tylko te dziewczyny, które są jedyne? 

5 godzin temu, Dalila_ napisał(a):

Ech co z tego że się ktoś z kimś przespal, trzeźwy czy pijany. Ich wybór znaczy wasz. 1 odpowiedź i już offtop. 

Właściwie poznałam przez całe życie a wiecie jak ja luźno podchodzę raz kogoś kto umiał całować a teraz ma mnie w dupie 

Pytanie nie było ile znałaś osób potrafiących dobrze całować 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi