Skocz do zawartości
Nerwica.com

Jestem w szpitalu.

Verinia

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, tak. Sporo osób mnie tu nie lubi. Jest tak też w życiu. Ale większość tu mnie bardzo szanuję. Nie lubię fałszywych ludzi, którzy nie porozmawiają z tobą wprost tylko całują tylko hierarchii lub po prostu i obgadują. Masz coś do mnie ? To przyjdź. Porozmawiamy. Nie rób tego za plecami, bo to się odwraca przeciw tobie. Nie szkoda mi tych fałszywcow. Nie mam im już nic do powiedzenia.

Czuję się lepiej. Uspokoilam się. Stonowałam, ale miałam rację. Na tym forum nie istnieje sprawiedliwe traktowanie.

Pozdrawiam tych którzy na to zasłużyli 

Trzyma się.

Reszta... Ech. Idź pan i nie pisz o  mnie 

A zresztą. Rób co chcesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Verinia napisał(a):

Czuję się lepiej. Uspokoilam się. Stonowałam, ale miałam rację. Na tym forum nie istnieje sprawiedliwe traktowanie.

Protip: Jak ja uważam, że gdzieś jestem niesprawiedliwie traktowany, to głosuję nogami i tam nie przychodzę.

Dobrze, że jesteś w szpitalu. Mam nadzieję, że otrzymasz pomoc, której potrzebujesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Verinia napisał(a):

Nie jestem tu dla nich, tylko dla innych @Doktor Indor

Ale gdzieś jest ta granica, po przekroczeniu której nie można sobie pozwolić na niesprawiedliwość i nawet obecność fanów tego nie skompensuje. Może twoja jeszcze nie została osiągnięta. Może kiedyś zostanie.

Tzn. ja nie uważam, żeby tu była jakakolwiek niesprawiedliwość, a wprost przeciwnie, ale jeśli ty tak uważasz to oczywiście masz prawo – tylko wtedy wchodzenie w miejsce, gdzie traktują cię niesprawiedliwie, jest… Nie wiem no, ja bym się chyba czuł lepiej, jakbym nie wchodził. Ale to ja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, Jurecki napisał(a):

Oj, trzymaj się tam w tym szpitalu @Verinia :smile:

Dziękuję 🧉💗

9 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Ale gdzieś jest ta granica, po przekroczeniu której nie można sobie pozwolić na niesprawiedliwość i nawet obecność fanów tego nie skompensuje. Może twoja jeszcze nie została osiągnięta. Może kiedyś zostanie.

Tzn. ja nie uważam, żeby tu była jakakolwiek niesprawiedliwość, a wprost przeciwnie, ale jeśli ty tak uważasz to oczywiście masz prawo – tylko wtedy wchodzenie w miejsce, gdzie traktują cię niesprawiedliwie, jest… Nie wiem no, ja bym się chyba czuł lepiej, jakbym nie wchodził. Ale to ja.

Ja mam wywalone na hejterow. Lubię tutaj ludzi i mam coś do powiedzenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Verinia napisał(a):

Na tym forum nie istnieje sprawiedliwe traktowanie.

Oceniając daną sytuacje, w której było się  uczestnikiem nigdy nie będzie się w pełni obiektywnym. To tak odnośnie tego przytyku w naszym kierunku.

Ale szczerze i z serduszka życzę Ci zdrowia. Walcz tam o siebie 💪🏻 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 godziny temu, Doktor Indor napisał(a):

Skąd wiesz że gdzieś jest, że jest skończona a może jest limesem. Może u mojej osoby też będzie limesem a u Ciebie będzie zerem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi