Skocz do zawartości
Nerwica.com

chłopiec ze śmietniska.

mateus

Rekomendowane odpowiedzi

czasaim czuje się źle czasami dobrze, ale jedno jest pewne... nikogo to nie obchodzi. rodzice powiedzą mój syn, dziadkowie mój wnuk, jak jest sukces, nikt nie będzie się chwalił dzieckiem ze schizofrenia. dziwie się moim rodzicom, że pielegnują takie warzywo jak JA. kiedyś PAM życia. Dziś śmieć z wysypiska, może mam autyzma, albo LEGITNĄ narrację, pozdro chłopaki z grochowa.

zawaliłem se życie, chciałbym cofnąc czas i wszystko zmienić ale po co? jest dobrze rodzicom z takim warzywem jak ja, jest dobrze. smutne w sumie. jestem sensei, król polski, papież, prezydent. 

a wy grzejcie kreske na dziwki panie RAPER.

Edytowane przez mateus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jestem w sumie choć, nie wiem po co jestem, trud to krew, pot i łzy. nic nie mam, nic nie chce mieć, jestem raperem, bo mam tysiąc subskrajbentów na FAME RAP. nie wyglądam, tak dobrze jak k.s. bez brody. kim jest k.s.? on wie.

majtis szuka dziewczyny na YT, Szustak się obraża, bo siatanistów nazywam szustak szustak szustak. nie wiem, o co chodzi w sumie, jak DZWONISZ NA POLICJE!! to wszystko co powiesz będzie wykorzystane przciwko TOBIE.

PODOBNIE tym kociarzom, dopierdziel panie Bożę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi