Skocz do zawartości
Nerwica.com

Silna Tęsknota(Nostalgia)...

Sensys

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Sensys napisał(a):

Tak tak oczywiście, że fałsz, ale zero argumentów na to.

Przy Twoi braku argumentów masz rację czat sobie zdecydowanie lepiej poradzi, bo napisać pomyśl jeszcze raz albo takie teksty "Nie chce mi się robić tej analizy. Jesteś już duża, na pewno sama dojdziesz do tego 🙂" no każdy potrafi.

Analizę mózgu xD

Nie chce mi się tracić czasu i energii na internetowe wojenki. 

Ani myśleć za innych. 

Tyle w temacie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, MicMic napisał(a):

Nie chce mi się tracić czasu i energii na internetowe wojenki. 

Ani myśleć za innych. 

Tyle w temacie. 

Najzabawniejsze jest to, że Ty z kolegą zaczęliście tutaj robić w tym neutralnym temacie jakieś problemy i się na siłę czepiać, bo ktokolwiek śmiał użyć do jakiegokolwiek fragmentu AI. 

Najłatwiej nie podać argumentów żadnych czegokolwiek tak naprawdę, włączyć się do dyskusji, a na koniec pisać nie chce mi się myśleć za innych 😅

Rady które dajesz innym o refleksji, pomyśleiu zastosuj najpierw u siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

17 minut temu, Sensys napisał(a):

Najzabawniejsze jest to, że Ty z kolegą zaczęliście tutaj robić w tym neutralnym temacie jakieś problemy i się na siłę czepiać, bo ktokolwiek śmiał użyć do jakiegokolwiek fragmentu AI. 

Absolutnie nie zrozumiałeś, co „kolega”, o którym mówisz, miał na myśli.

Ale patrząc na resztę twoich postów nie dziwi mnie to i nie oczekuję, że zrozumiesz. Ja już jaśniej wytłumaczyć niestety nie potrafię.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

25 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Absolutnie nie zrozumiałeś, co „kolega”, o którym mówisz, miał na myśli.

Ale patrząc na resztę twoich postów nie dziwi mnie to i nie oczekuję, że zrozumiesz. Ja już jaśniej wytłumaczyć niestety nie potrafię.

No tak tak Ciebie nikt nie rozumie kto się z Tobą nie zgadza lub ma inne zdanie, ale do każdego się dowalasz i robisz problemy z niczego, strasznie problematyczny człowiek jesteś i to wiele osób pisało. Zero refleksji i wyciągnięcia wniosków. 

Kompletnie nie potrzebuje Twojego tłumaczenia ani tym bardziej rozumienia tego co sam piszesz, pewnie przez to jaki masz problematyczny charakter i zgorzchniały sam siebie ledwo rozumiesz, a oczekujesz tego od innych. Naprawdę nie mam potrzeby Cię rozumieć nawet mi się nie chce, mogę się jedynie czasem pośmiać z tego śmiesznego czepialstwa. 

Edytowane przez Sensys

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Sensys napisał(a):

I tak nawiasem na co choruje indorze?

Narcyzek jesteś, jakbym miał przez internet obstawiać. Tako rzecze doktor. Nikt inny nie odpaliłby się tak bardzo na grzeczną prośbę o oznaczanie treści wygenerowanych przez AI.

Zdrowiej zatem. I kończę już tego offtopa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

47 minut temu, Doktor Indor napisał(a):

Narcyzek jesteś, jakbym miał przez internet obstawiać. Tako rzecze doktor. Nikt inny nie odpaliłby się tak bardzo na grzeczną prośbę o oznaczanie treści wygenerowanych przez AI.

Zdrowiej zatem. I kończę już tego offtopa.

Chyba "doktor".

Diagnoza przez internet 😅 Ah Ci internetowi specjaliści myślą, że wszystko wiedzą i bawią się w diagnozowanie zawsze mnie to bawi.

Powrotu do zdrowia życzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi