Skocz do zawartości
Nerwica.com

Blog sailorki

sailorka

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Dzisiaj są moje 43. urodziny. Mąż cały dzień w pracy, ja sama w domu z dzieckiem. Ale odwiedziła nas moja mama, przyniosła baryłki z alkoholem od Wedla i pierogi. W rodzinie męża było trochę sporów, ale udało się je zażegnać i święta będą jak co roku u teściów. My robimy tak, że nie kupujemy sobie prezentów, w sensie każdy każdemu, tylko zrzucamy się w określonej kwocie na konto, a potem każdy wybiera co by chciał na prezent do określonej kwoty. I osoba wyznaczona jako Mikołaj zamawia te prezenty, pakuje i wrzuca pod choinkę. Moim zdaniem to lepszy system niż zgadywanie, co ktoś chciałby dostać. Ja chyba wybiorę czapkę Vans i bransoletkę sznurkową. 

Moja córeczka zjadła dzisiaj chyba za dużo i miała lekką biegunkę, ale temat już opanowany. Byłam też na krótkim spacerze i przy okazji zrobiłam zdjęcia na Konkurs Jesienny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, sailorka napisał(a):

My robimy tak, że nie kupujemy sobie prezentów, w sensie każdy każdemu, tylko zrzucamy się w określonej kwocie na konto, a potem każdy wybiera co by chciał na prezent do określonej kwoty.

Ale fajny pomysł, podoba mi się to. Pewnie odbiera całą magie obdarowywania się, ale za to nie ma się potem uczucia że się jest komuś dłużnym, bo kupił droższy albo w ogóle kupił 😆 Zanotuje

100 lat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi