Skocz do zawartości
Nerwica.com

OT

mała_mi123

Rekomendowane odpowiedzi

23 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Założyłam ten temat, ponieważ ktoś nieustannie twierdzi, że wszyscy się poniżacie i że trzeba się poniżać.

Z Twoim wymyślonym światem na pewno nie będę dyskutować ani się tłumaczyć. Zapomnij. Inni chcą pielęgnować Twoje urojenia - ich sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Catriona napisał(a):

Z Twoim wymyślonym światem na pewno nie będę dyskutować ani się tłumaczyć. Zapomnij. Inni chcą pielęgnować Twoje urojenia - ich sprawa.

Możesz się wytłumaczyć przed policją. Nie masz nic mądrego do napisania to nie prowokuj, nie odzywaj się w tym wątku. 

3 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Ale tak, gdy ludzie mają zdrowe ręce do roboty a się od niej migają i ciągną socjal.

No to jest właśnie poniżające. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Catriona napisał(a):

Napisałabym can't wait ale nie ma sensu bo się nie doczekam i tak 🤷‍♀️

Możesz się doczekać jeśli chcesz, ale co za podważanie moich słów masz się tłumaczyć, gdy oni już tą sprawę ciągle rozpatrują? 

Raczej bez sensu możesz myśleć co chcesz, chyba że masz im coś do dodania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Z innego forum jest, tu ma pewnie inny nick. Ale to bez znaczenia. 

Chciałam poznać Wasze zdanie co jest poniżające w życiu. 

A skąd ktoś z innego forum miałby wiedzieć że jesteś tu pod innym nickiem? Miałaś zhakowany komputer?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

A skąd ktoś z innego forum miałby wiedzieć że jesteś tu pod innym nickiem? Miałaś zhakowany komputer?

Przedstawiłam się tutaj kim jestem więc wszyscy wiedzą. 

2 minuty temu, Catriona napisał(a):

Wszystkie osoby które ona wymienia w swoich postach, a przynajmniej 90% co najmniej to osoby z innego forum. Z którego pewnie została przegoniona, tak jak z kilku innych 🙃

Dla mojej chwały wedle ich uznania te bany dostałam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, mała_mi123 napisał(a):

Takiej wiedzy nie masz bo nie hakujesz kogoś by być pewnym. Powściągnęłabym takie osady.

Wiem, mam Ci powymieniać jej nicki z innych forum. Zresztą wklej w google dowolny jej post o relicu czy innym tworze i dopisz forum - zobaczysz ile for Ci wyskoczy. Od 2 lat w kółko po różnych forach pisze o tym samym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, mała_mi123 napisał(a):

Nie mieszam się już. Tez moze być tak, że ktoś jej posty stąd kopiuje i wkleja gdzie indziej. Teoretycznie ...

Posty które powstały np. 2 lata temu na innych forach? Ona od lat krąży po różnych forach i pisze te bzdury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 minut temu, Catriona napisał(a):

Posty które powstały np. 2 lata temu na innych forach? Ona od lat krąży po różnych forach i pisze te bzdury.

No i będę to pisać jak obiecałam. Mój ukochany mentor relic został poniżony przez cienia wiatru i Szczura, to starszy człowiek. 

@Catriona

(...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi