Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, eRCe napisał(a):

Tam już się wiążą islamskie partie polityczne do lokalnych wyborów i mental "głosujemy zawsze na swoich"... Także UK jest mocno w D. w perspektywie 30-40 lat jak się nie ogarną... Jak ci co już tam są dostaną paszporty, to są w D. a co dopiero nowi napływowi...

no to przeciez ja od zawsze mowie zakazac religii w przestrzeni publicznej to ty sie nie zgadzasz na to bo chcesz zeby twoja religia dominowala. to religia jest problemem a nie tania sila robocza przeciez

sam taki mental reprezentujesz i masz zasady ww stylu glosujemy nawet na kibola bo to nasz kibol. 

Edytowane przez libed

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 minut temu, eRCe napisał(a):

Jest i to mocno rośnie... Oj Monika, ty powinnaś lepiej wiedzieć niż ja, bo tam mieszkasz, ja od lat tam nie byłem ;)

https://en.wikipedia.org/wiki/Restore_Britain

Ok, jeszcze większe oszołomy niż Reform UK, w ostatnich wyborach nie widziałam, żeby zdobyli jakieś głosy albo w ogóle mieli jakichś kandydatów (przynajmniej nie u mnie), a z 7% poparcia to mają zerowe szanse na zdobycie władzy.

Edytowane przez Żaba Monika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Żaba Monika napisał(a):

Ok, jeszcze większe oszołomy niż Reform UK, w ostatnich wyborach nie widziałam, żeby zdobyli jakieś głosy, a z 7% poparcia to mają zerowe szanse na zdobycie władzy.

Reform też zaczynało od samego dołu, a teraz widzisz jak wyskoczyli... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, eRCe napisał(a):

Tam już się wiążą islamskie partie polityczne do lokalnych wyborów i mental "głosujemy zawsze na swoich"... Także UK jest mocno w D. w perspektywie 30-40 lat jak się nie ogarną... Jak ci co już tam są dostaną paszporty, to są w D. a co dopiero nowi napływowi...

A które to są partie? 

3 minuty temu, eRCe napisał(a):

Reform też zaczynało od samego dołu, a teraz widzisz jak wyskoczyli... 

Co nie znaczy, że każda partia z małym poparciem nagle urośnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

14 minut temu, libed napisał(a):

no moze masz dobra prace i stac cie na mieszkanie w normalnej dzielnicy a nie z dzikusami ale jednak wielu dzikich u ciebie tez jest. nie wierze ze pakol ktory wyjechal do gb nagle nie ma swoich zwyczajow przeciez pakistan od afganistanu niewwiele sie rozni a ilu macie tam pakistanczykow w populacji ? na pewno troche ich jest... 

A w Pakistanie modlą się na ulicy? Nie wiem, w różnych dzielnicach mieszkałam i nie widziałam czegoś takiego. Przecież oni się modlą parę razy dziennie, przynajmniej ci religijni, to bym przez tyle lat kogoś zauważyła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

A w Pakistanie modlą się na ulicy? Nie wiem, w różnych dzielnicach mieszkałam i nie widziałam czegoś takiego. Przecież oni się modlą parę razy dziennie, przynajmniej ci religijni, to bym przez tyle lat kogoś zauważyła.

nie musza bo co kawalek maja swiatynie ale tak modla sie wszedzie i sa ludzmi dzikimi niezdolnymi do zycia w rozwinietnym spoleczenstwie bo najwazniejsze dla nich jest co im bog kaze i zbawienie struktura spoleczna jest oparta na zasadach wiary. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, libed napisał(a):

nie musza bo co kawalek maja swiatynie ale tak modla sie wszedzie i sa ludzmi dzikimi niezdolnymi do zycia w rozwinietnym spoleczenstwie bo najwazniejsze dla nich jest co im bog kaze i zbawienie struktura spoleczna jest oparta na zasadach wiary. 

Moja koleżanka była niedawno w Pakistanie i mówi, że ludzie byli super.

Żyją inaczej, ich prawo. UK nie jest państwem religijnym i wątpię żeby się takim stało, bo tendencja idzie w drugą stronę, jest coraz więcej ateistów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

39 minut temu, libed napisał(a):

cywilizowane panstwa nie powinny tolerowac dzikich zwyczajow z innych panstw. jak ktos chce modlic sie na drodze albo miec 11 letnia zone to niech siedzi w tym panstwwie ktore na to pozwwala a nie domaga sie  innym zeby szanowano jego religie

Tez sie zgadzam z tym,inaczej  zrobią bajzel jaki mają u siebie.

A co do sily roboczej..hmm..

Jakos malo widze ich przy jakiejs pracy,no chyba ze w kebabowniach,i pubach ,gdzie często różne inne bardziej intratne interesy prowadzą pobocznie.Np.dragi.Jakos muzulmanie nie lubia się przemęczać uczciwa ciężka robotą. Zreszta co oni potrafią.Tylko te kebaby robic.Chociaz to robia naprawde dobrze.Może coraz wiecej kobiet widze w pracy,w swoich hidżabach,ale pracuja np.w kuchniach,recepcjach.A ich mezulkowie krzykliwie spedzaja upalne dni wysiadujac przed barami z herbatka i shishą😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Dalila_ napisał(a):

A oki myślałam że jak tańszy przeszczep to gownoprzeszczep a jak porządne tureckie kliniki to włosy jak ta lala :D

Tzn może być jakis tańszy chujowo zrobiony pewnie czy coś, ale to ze komuś wypadły po nim to niekoniecznie dla tego ze coś z przeszczepem samym w sobie było nie tak;)

kamil z na wspolnej sobie zrobil czuprynę i nawet niezle to ma teraz taka grzywę, za to czubek mu zaczal łysieć (albo już lysial wcześniej tylko skupił sie na zakolach 😅).

tutaj jednak panowie maja gorzej bo łysienie androgenowe u kobiet nie przebiega tak drastycznie 

i nie tak wczesnie 

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Moja koleżanka była niedawno w Pakistanie i mówi, że ludzie byli super.

Żyją inaczej, ich prawo. UK nie jest państwem religijnym i wątpię żeby się takim stało, bo tendencja idzie w drugą stronę, jest coraz więcej ateistów.

pewwien podroznik tez napisal ze ludozercy w ameryce poludniowej sa super zanim go zjedli. jakis czas temu tez czytalem zachwyty nad indiami pewnei baby i jej chlopa ktorzy podrozowali motorem a tydzien pozniej plakali ze ja zgwalcili dzikusy ktorzy byli przyzw yczajeni ze babe widza po slubie jak ich stac na dwie kozy ktore wymienia na babe. 

w swoim panstwie oni sa super gorzej jak cos idzie niezgodnie z tym do czego sa przyzwyczajeni od pokolen np. jak im ktos nie pozwoli sie modlic na drodze. 

tolerancja dla dzikich zwyczajow powoduje ze one sie przenosza. dzikich trzeba trzymac za morde bo do tego sa przyzwyczajeni. kazda religia powwinna byc trzymana za morde bo jak nie to bedzie wojna religijna za chwile. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

pewwien podroznik tez napisal ze ludozercy w ameryce poludniowej sa super zanim go zjedli. jakis czas temu tez czytalem zachwyty nad indiami pewnei baby i jej chlopa ktorzy podrozowali motorem a tydzien pozniej plakali ze ja zgwalcili dzikusy ktorzy byli przyzw yczajeni ze babe widza po slubie jak ich stac na dwie kozy ktore wymienia na babe. 

w swoim panstwie oni sa super gorzej jak cos idzie niezgodnie z tym do czego sa przyzwyczajeni od pokolen np. jak im ktos nie pozwoli sie modlic na drodze. 

tolerancja dla dzikich zwyczajow powoduje ze one sie przenosza. dzikich trzeba trzymac za morde bo do tego sa przyzwyczajeni. kazda religia powwinna byc trzymana za morde bo jak nie to bedzie wojna religijna za chwile. 

Wojna religijna będzie gdy politycy będą szczuć jednych przeciwko drugim, a algorytmy na tym zarabiać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 minut temu, Lucy32 napisał(a):

Tez sie zgadzam z tym,inaczej  zrobią bajzel jaki mają u siebie.

A co do sily roboczej..hmm..

Jakos malo widze ich przy jakiejs pracy,no chyba ze w kebabowniach,i pubach ,gdzie często różne inne bardziej intratne interesy prowadzą pobocznie.Np.dragi.Jakos muzulmanie nie lubia się przemęczać uczciwa ciężka robotą. Zreszta co oni potrafią.Tylko te kebaby robic.Chociaz to robia naprawde dobrze.Może coraz wiecej kobiet widze w pracy,w swoich hidżabach,ale pracuja np.w kuchniach,recepcjach.A ich mezulkowie krzykliwie spedzaja upalne dni wysiadujac przed barami z herbatka i shishą😅

ale oni czesto ui siebie maja porzadek bajzel bierze sie stad ze dla jednego koza to swiete stworzenie a dla drugiego material na zone i dochodzi do konfliktow :d albo jeden by zjadl jakies zwierze a drugi nie. to religie powoduja problemy i zwyczaje. 

prosta prace moze kazdy wykonywac jak chca to ok. pooza tym przeciez np.. hindusii to wiely lekarzy w gb bez nich by im sie opieka medyczna zalamala to bledne przeswiadczenie ze dzikus moze wykonywac tylko prosta prace. dzikus moze wwykonywac kazda prace problem u niego jest taki ze wraz z edykacja czesto nie pozbywa sie swoich zwwyczaajoww. 

pieprz np. jest wyksztalcona i nieglupia a jednak ma dzikie zwyczaje ze sredniowiecza tak samo jest z hindusami czy pakolami. 

w pl jest podobnie czes to baba pracuje a chlop menel w barze kazda kultura oparta na religii ma to samo ze baba jest popychadlem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

Wojna religijna będzie gdy politycy będą szczuć jednych przeciwko drugim, a algorytmy na tym zarabiać.

politycy to tez reprezentanci dzikich to nie ich wina tylko religii. oni cze s to nie robia tego cynicznie tylko tez maja wyprane mozgi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, libed napisał(a):

musisz jakiegos kebaba otworzyc to se kupisz tarczynskiego jakiegos :D bo ten rzepa chyba zwial :D

jak cos to ja ci moge dac namiar na rozne kraje gdzie mozna kupic tanio kuntakinte :D

Libed najwyższy czas udać się do poradni zdrowia psychicznego i niech cię zdiagnozują bo już gadasz całkiem od rzeczy.

Mogę ci dać namiar na dobrych psychiatrów klinicznych. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi