Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

nabijacie kase z reklam takim leniom jak ten chajzer piszac i przezywajac te newsy takie moje zdanie. ludzie krytyykuja a jednoczesnie wlaza na te jego profile i ogladaja reklamy no durnie po prostu. nie wiem jak mozna kogos krytykowac i posrednio utrzymywac :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, libed napisał(a):

jakby znalazl rowiesniczke to tez by mogla byc wyrachowane znalazl se mloda dupe do bzykania jego problem nie wiem czym sie ekscytowac. jakby znalazl 41 latke to nie gwarantowaloby to niczego. widocznie dobrze placa za te proszki i stac go bylo na nowszy model :D żenujące to będzie jak beda z tego big love robili jak marcinkiewicz i ta jego leniwa baba ktora pozniej plakala ze na rente musi isc w wieku 30+ a on ze nie stac go na alimenty :D

Ale jemu nikt nie wspolczuje, bardziej jej jesli już ze idac na studia wziela sie za starego pajaca.

to ze jest wyrachowana to inni napisali i to może być powod, bo inaczej ciężko sobie uswiadomic co młoda dziewczyna u progu zycia widzi w starym dziadzie. Ale ty pewnie sadzisz ze tacy są najbardziej hot 😀😂 nie, 20 lat starszy nie jest hot w 90proc przypadków. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Elciaa napisał(a):

To byczy vel pyszny przeżywał klub demon i tych murzynów tam. 🤣

no widze ze wiesz o co chodzi.

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Ale jemu nikt nie wspolczuje, bardziej jej jesli już ze idac na studia wziela sie za starego pajaca.

to ze jest wyrachowana to inni napisali i to może być powod, bo inaczej ciężko sobie uswiadomic co młoda dziewczyna u progu zycia widzi w starym dziadzie. Ale ty pewnie sadzisz ze tacy są najbardziej hot 😀😂 nie, 20 lat starszy nie jest hot w 90proc przypadków. 

ale ona raczej tego wspolczucia nie potrzebuje skoro spotyka sie ze starym dziadem to na 99% jest wyrachowana a nie zakochana

kase widzie albo chec ucieczki z domu bo tam ma jeszcze gorzej wiec matka to ostatnia powinna byc do moralizowania. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, selenaciowy napisał(a):

Ja wam zazdroszczę, że macie czas na śledzenie tego wszystkiego i pisanie. Krejzi, czym się zajmujesz i czy możesz mnie zatrudnić? :P 

W sensie zawodowo?😀 nie mogę napisać ale dość dużo zapierdalam wiec nie polecam zatrudnienia w mojej firmie😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I nie, faceci nie starzeją sie później / lepiej.

chyba nie widzieliście zakolakow z brzuszkiem pod 30. No ale w waszej głowie kazdy jest Bondem. 

nie wiem co jest bardziej bekowe - ‚wsciek’ bab w takiej sytuacji czy janusze które sadza ze baby maja wsciek 😀

nic takiego nie napisalem ze sie starzeje pozniej czy lepiej wiec to nie do mnie ja napisalem ze se kupil nowszy model widocznie kebaby sie sprzedaja i tyle.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

ale ona raczej tego wspolczucia nie potrzebuje skoro spotyka sie ze starym dziadem to na 99% jest wyrachowana a nie zakochana

kase widzie albo chec ucieczki z domu bo tam ma jeszcze gorzej wiec matka to ostatnia powinna byc do moralizowania. 

No ok sam tworzysz jakies analizy i przykładowe scenariusze to jaki masz problem z tym ze ktos w niedziele sobie o tym politolil? I wyskakujesz z jakims wściekiem jak Janusz z manosfery?

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, libed napisał(a):

nic takiego nie napisalem ze sie starzeje pozniej czy lepiej wiec to nie do mnie ja napisalem ze se kupil nowszy model widocznie kebaby sie sprzedaja i tyle.. 

To potraktuj ze to było do ogółu. Używasz argumentacji Januszowej wiec myslalam ze będzie kontynuacja ;) repertuaru.

zreszta owszem, kiedys tak pisałeś właśnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja to glownie wyciagam te tematy dla beki/zeby potrollowac (glownie facetow 😀). Nie przeżywam tego wiec musisz pppracowac nad psychoanaliza 😀

w zyciu nie zainteresowałabym sie gosciem, który musi uciekac sie do ‚sięgania’ po 2x młodsze. Red flag jak chuj pod wieloma względami, wiec spokojnie

1 minutę temu, Lucy32 napisał(a):

Za chwile bedzie sama sobie współczuła,poczekajmy az dorosnie😅

No jesli z naiwności/ zmanipulował ja to na bank.

jesli z wyrachowania to pewnie ma już biznes plan;)

5 minut temu, Elciaa napisał(a):

Właśnie mi przypomnialeś żeby Cię trochę postalkować.

Myslaala, ze to mnie cytowałaś i już sie ucieszyłam 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

chyba nie widzieliście zakolakow z brzuszkiem pod 30. No ale w waszej głowie kazdy jest Bondem

Otoz to,a ja bym wyzej mierzyła.Nam kobietom tez sie może coś nie podobać.

Ale inteligencja by przebila te zakola.A Filip ni tego ni tego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

No ok sam tworzysz jakies analizy i przykładowe scenariusze to jaki masz problem z tym ze ktos w niedziele sobie o tym politolil? I wyskakujesz z jakims wściekiem jak Janusz z manosfery?

z jakim wsciekiem ? jakbyscie o tym nie pisali to bym o tym nawet nie wiedzial :D ja takich rzeczy nie sledze szkoda mi czasu na sledzenie co robia jakies odpady internetowe, wiec wiem od was. 

4 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Za chwile bedzie sama sobie współczuła,poczekajmy az dorosnie😅

albo on, roznie moze byc on nie wyglada na jakiegos bystrzaka wiec nie wiadomo kto na tym gorzej wyjdzie :D

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

No jesli z naiwności/ zmanipulował ja to na bank.

skoro ty wiesz ze on ma jakies dziecko itd.. to raczej nie zmanipulowal bo ona tez moze to wszystko przeczytac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

10 minut temu, libed napisał(a):

nabijacie kase z reklam takim leniom jak ten chajzer piszac i przezywajac te newsy takie moje zdanie. ludzie krytyykuja a jednoczesnie wlaza na te jego profile i ogladaja reklamy no durnie po prostu. nie wiem jak mozna kogos krytykowac i posrednio utrzymywac :D

Nie włażę na żadne profile doedukuj sie w końcu jak działa internet i algorytmy ten syf sam wyskakuje. Tak wiem- po zainteresowaniach.

dlatego mam tez informacje o zaginionych kluczach z miasta w którym nie mieszkam itd 😀

2 minuty temu, Lucy32 napisał(a):

Otoz to,a ja bym wyzej mierzyła.Nam kobietom tez sie może coś nie podobać.

Ale inteligencja by przebila te zakola.A Filip ni tego ni tego

Nie no wszystko musi sie podobać, facet sie nie starzeje a jak sie starzeje to najpiękniej i nie można mówić sprawdzam 😛 bynajmniej 

1 minutę temu, libed napisał(a):
5 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

skoro ty wiesz ze on ma jakies dziecko itd.. to raczej nie zmanipulowal bo ona tez moze to wszystko przeczytac

A co ma jakies dziecko do tego.

chodzi mi o to ze to zenujace ze gość ma dziecko i prowadza sie z maturzystka. Jesli nie czujesz zenady takiej sytuacji to już nie pomogę i mogę sie nawet przyznać ze tak naprawdę to zazdroszczę i temu to wszyetko pisze 😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, libed napisał(a):

z jakim wsciekiem ? jakbyscie o tym nie pisali to bym o tym nawet nie wiedzial :D ja takich rzeczy nie sledze szkoda mi czasu na sledzenie co robia jakies odpady internetowe, wiec wiem od was

Z takim ze twierdzisz ze ktos inny ma wsciek.

tak tak nie śledzisz odpadów internetowych, w ogóle hahaha

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bicu tez:p ze Polki sie z murzynami zabawiały i nawet zakładał tematy ze to byłam ja 😂

Ok ja nie twierdzę że bicu o tym nie pisał ale to byczy jako pierwszy założył wtedy temat wielce oburzony że widział filmik na wykopie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36 minut temu, libed napisał(a):

jak on by zarabial jakies wieksze pieniadze w internecie to nie sprzedawalby kebabow

A skad wiesz ze on to zrobił dla kasy? Sporo osób ma marzenie ze chce mieć własna knajpę, i w shmie zeby te knajpę mieć trzeba mieć tez kasę.

on sie zajaral jakims berlińskim kebabem i chciał to odtworzyć, myslisz ze z biedy to otworzył?😀

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

30 minut temu, libed napisał(a):

jak kogo0s stac na nowy samochod to i na stary go stac jak se mloda kupil to i stara by mogl miec najwyzej tez kupiona i tyle. 

Genialne w swojej prostocie chłopskiego rozumu, tylko ludzie to nie samochody a nie kazdy jest na tyle pusty ze leci tylko na metryczkę. Ale tak, kumamy ze jest tez sekcja pustych pajaców;) ale nie są jedyni na szczęście.

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Ja tylko chcialam zwroci uwage, ze to Libed pisze najdluzsze elaboraty o tej parze.

Hahhaha co nie

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

A skad wiesz ze on to zrobił dla kasy? Sporo osób ma marzenie ze chce mieć własna knajpę, i w shmie zeby te knajpę mieć trzeba mieć tez kasę.

on sie zajaral jakims berlińskim kebabem i chciał to odtworzyć, myslisz ze z biedy to otworzył?😀

tak mysle ze otworzyl dla zysku te kebaby sa niedobre wiec nie otworzyl tego z pasji bo swietnie umie robic kebaby. nie nie umie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi