Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

A w ogóle taka rozkmine miałam wczoraj na mieście po tej dyskusji, od jakiegos czasu spoglądają na mnie panowie w typie dojrzały szpakowaty i trochę mialam zalamko/bekę ze jestem już milfem, ale trochę daliście mi inne światło na to wszystko - może ja po prostu wygladam na 20lat? 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

A w ogóle taka rozkmine miałam wczoraj na mieście po tej dyskusji, od jakiegos czasu spoglądają na mnie panowie w typie dojrzały szpakowaty i trochę mialam zalamko/bekę ze jestem już milfem, ale trochę daliście mi inne światło na to wszystko - może ja po prostu wygladam na 20lat? 😂

Na stare sie nie gapia, uwierz mi 😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Żaba Monika napisał(a):

Nie chodzi tylko o roznice wieku, bo sama roznica wieku 20 lat nie jest niczym zlym (ja bym nie chciala, ale jak ktos lubi to jego sprawa). Chodzi o to, ze ona jest bardzo mloda i niedoswiadczona, a on jest juz doroslym, doswiadczonym facetem, ktory ma pozycje, latwo mu ja zmanipulowac i wykorzystac w takim ukladzie sil. 

Ach mówicie o zmanipulowaniu. No tak na pewno są sytuacje takie, szczególnie jak jest z takim facetem z miłości. Jak jest dla hajsu no to jest z wyrachowania i wygody to tu nie powiemy o manipulacji tylko układzie. Ale szczerze to pierwsze miłości zwykle są takie na oślep sama tak miałam i właściwie bez różnicy czy 20 latka z 25 czy 45 wejdzie w związek z "milosci" właśnie. Ogólnie w wieku nastoletnim czy blisko to człowiek jest jeszcze ggłupiutki.

Chyba mówicie może o tym że ten facet stary nie zakochuje się tylko wykorzystuje zakochana małolate. No tu ciężko się nie zgodzić na pewno prawdziwe zakochanie będzie w rzadkich przypadkach bardzo, bo ile 20 latek jest wystarczająco dojrzałych żeby złapać podobny menatl garstka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, marra napisał(a):

Zdanie zawsze można zmienić... moja siostra po wielu latach wegetarianizmu postanowiła stopniowo wróci do jedzenia mięsa na ten moment raz, dwa razy w tygodniu jada zupy gotowane na mięsie. Jakiś czas temu jakas kobieta podczas posiłku na jakichś rekolekcjach była zbulwersowana tym, że siostra nie je mięsa i ponoć powiedziała jej, że jej organizm jest już zepsuty i już nigdy nie będzie trawił prawidłowo...

Inna znajoma co jakiś czas robiła sobie przerwy zwykle wtedy gdy miała nowego faceta... który nie był wege : ) 

Witaj Maro. A czy to tutaj mialo byc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, Żaba Monika napisał(a):

😂😂

6 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Tak będę sobie mówić zawsze 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

28 minut temu, Krejzi1 napisał(a):

Tak? Nie wiem, bo właśnie była anegdota ze kot jest w stanie to zrobić właścicielowi, a pies nie (dlatego psy gurom😉).

Każde stworzenie mięsożerne jak już nie będzie wyjścia i stanie przed wyborem zjeść człowieka a umrzeć z głodu wybierze zjeść.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Ale na milfy mogą 😂

Teraz, Elciaa napisał(a):

Każde stworzenie mięsożerne jak już nie będzie wyjścia i stanie przed wyborem zjeść człowieka a umrzeć z głodu wybierze zjeść.

Człowiek imo tego nie zrobi (nie zawsze)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8 minut temu, marra napisał(a):

Zdanie zawsze można zmienić... moja siostra po wielu latach wegetarianizmu postanowiła stopniowo wróci do jedzenia mięsa na ten moment raz, dwa razy w tygodniu jada zupy gotowane na mięsie. Jakiś czas temu jakas kobieta podczas posiłku na jakichś rekolekcjach była zbulwersowana tym, że siostra nie je mięsa i ponoć powiedziała jej, że jej organizm jest już zepsuty i już nigdy nie będzie trawił prawidłowo...

Inna znajoma co jakiś czas robiła sobie przerwy zwykle wtedy gdy miała nowego faceta... który nie był wege : ) 

Posiłek na rekolekcjach? Dziwne

Dieta wegetariańska wcale nie jest zdrowa. Człowiek potrzebuje mięsa też, tylko no zdrowego typu ryby i chude mięso. No i wiadomo że więcej warzyw owoców mniej nabialu i najmniej mięsa. Od tego jest piramida żywieniowa 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz, Dalila_ napisał(a):

Posiłek na rekolekcjach? Dziwne

Dieta wegetariańska wcale nie jest zdrowa. Człowiek potrzebuje mięsa też, tylko no zdrowego typu ryby i chude mięso. No i wiadomo że więcej warzyw owoców mniej nabialu i najmniej mięsa. Od tego jest piramida żywieniowa 

Weekendowe rekolekcje... z posiłkami. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5 minut temu, Dalila_ napisał(a):

20 latka z 25 czy 45 wejdzie w związek z "milosci" właśnie. Ogólnie w wieku nastoletnim czy blisko to człowiek jest jeszcze

Tylko zeby do czegos doszło, do tego zakochania itd, trzeba tych pierwszych kontaktów i okazji do tego. Moim zdaniem ogarnięty i intelektualnie sprawny 45-latek nie będzie mieszał w głowie 20stce. To ze ona sie szczerze zakocha w jakims momencie (zwłaszcza jesli ma daddy issues) to oczywiscie nie wykluczam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Może w kwestii ferrytyny?🤔

A dlaczego napisałam : ) oki bo to zabrzmiało dziwnie jak pisałaś o tej świni której Ci nie żal... dlatego napisałam, że zdanie zawsze można zmienić mając ku temu swoje powody. Nie jestem lekarzem...

Edytowane przez marra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Krejzi1 napisał(a):

Tylko zeby do czegos doszło, do tego zakochania itd, trzeba tych pierwszych kontaktów i okazji do tego. Moim zdaniem ogarnięty i intelektualnie sprawny 45-latek nie będzie mieszał w głowie 20stce. To ze ona sie szczerze zakocha w jakims momencie (zwłaszcza jesli ma daddy issues) to oczywiscie nie wykluczam.

Czyli trochę wykorzystujący sytuację nie jest ogarniętym i sprawnym intelektualnie? :D Dlaczego? Raczej jest tylko po prostu no nie jest taki czysty jak łza człowiek i dobry. Ale nikt nie jest 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zreszta nawet w komentarzach pod tymi doniesieniami 😀 o chajzerach faceci dziela sie na 2 frakcje 1) hehe stare baby maja bol 2) wtf. 
Nawet widziałam taka wymianę, jak jeden to wyśmiał a drugi mu na to: hehe zobaczysz jak będziesz sam miał 40, a on mu na to: mam 36 i w zyciu bym nie pomyślał, żeby wziac 20stke do związku.

wiec to tez nie jest tak, ze kazdy tego pragnie, (tylko nie mowi o tym głośno, żeby Grażyna u boku sie nie obraziła, chyba ze na kafeterii mu sie uleje) i ma w dupie różnice w dojrzałości i tylko stare baby maja bol dupy, tylko są tacy, którzy sie połaszą bo jędrne ciało (swoja droga, bardzo przyjemne uprzedmiotowienie, tak wiem, natura…) ale niemało tez takich dojrzalszych, którzy również widza w tym cringe. Nawet na forum Dryagan sie wypowiadał w ten sposób czym trochę przywrócił wiarę w człowieka po traumie manosfery na Kafe 😂

Edytowane przez Krejzi1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Czyli trochę wykorzystujący sytuację nie jest ogarniętym i sprawnym intelektualnie? :D Dlaczego? Raczej jest tylko po prostu no nie jest taki czysty jak łza człowiek i dobry. Ale nikt nie jest 

Ogarnięty i sprawny nie będzie wykorzystywał nikogo ani ‚sytuacji’ szczególnie w kontekscie milosci ;) 

Ok, to może nie intelektualnie - ale emocjonalnie i dojrzalowosciowo

5 minut temu, marra napisał(a):

A dlaczego napisałam : ) oki bo to zabrzmiało dziwnie jak pisałaś o tej świni której Ci nie żal... dlatego napisałam, że zdanie zawsze można zmienić mając ku temu swoje powody. Nie jestem lekarzem...

Ja pisałam, ze mi nie zal świni? Ja pisałam tylko ze mnie nie urzekają już;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

37 minut temu, Żaba Monika napisał(a):

Informuja czasem o takich przypadkach wiec nie wiem skad ta anegdota. A swinie to moga calego czlowieka bez sladu zezrec, a nie tylko np. twarz, bo swinie duza zra, pewnie stad dzialaja bardziej na wyobraznie.

https://wiadomosci.onet.pl/lodz/zgierz-pies-jadl-zwloki-swojego-wlasciciela/8qp9cs5

Nie wiem, wrzucalam coś kiedys na Kafe, ale nie pamietam już czy to był mem czy artykuł 😂 na dowod przewagi psów nad kotami. 
Aaa wiem to było chyba coś o czasie po jakim zjada.

kurde nie pamietam:/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Krejzi1 napisał(a):

Zreszta nawet w komentarzach pod tymi doniesieniami 😀 o chajzerach faceci dziela sie na 2 frakcje 1) hehe stare baby maja bol 2) wtf. 
Nawet widziałam taka wymianę, jak jeden to wyśmiał a drugi mu na to: hehe zobaczysz jak będziesz sam miał 40, a on mu na to: mam 36 i w zyciu bym nie pomyślał, żeby wziac 20stke do związku.

wiec to tez nie jest tak, ze kazdy tego pragnie, (tylko nie mowi o tym głośno, żeby Grażyna u boku sie nie obraziła, chyba ze na kafeterii mu sie uleje) i ma w dupie różnice w dojrzałości i tylko stare baby maja bol dupy, tylko są tacy, którzy sie połaszą bo jędrne ciało (swoja droga, bardzo przyjemne uprzedmiotowienie, tak wiem, natura…) ale niemało tez takich dojrzalszych, którzy również widza w tym cringe. Nawet na forum Dryagan sie wypowiadał w ten sposób czym trochę przywrócił wiarę w człowieka po traumie manosfery na Kafe 😂

A no to na pewno. Jeden poleci na młodą dupe a drugi będzie miał przyzwoitość i mu byloby głupio sobie taka dupe wziąć. Dryagan na pewno w tych drugich ach😍😂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi