Skocz do zawartości
Nerwica.com

Szalone precle z pieprzem i ziemniakami

Krejzi1

Rekomendowane odpowiedzi

W Runescape poznałem 5 koleżanek, miłe i fajne i nikomu się nie muszę tłumaczyć. Nie jestem już samotny, i mogę sobie stąd zniknąć, ze srafe tak samo.

Forum też swoje mam i jestem adminem, dlatego kwiczemu mógłbym dać bana, a tutaj nie chce mi się pisać już ;).

Mam swoje własne forum. Bajo bajo ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Godzinę temu, KochamBabkęBożą napisał(a):

W Runescape poznałem 5 koleżanek, miłe i fajne i nikomu się nie muszę tłumaczyć. Nie jestem już samotny, i mogę sobie stąd zniknąć, ze srafe tak samo.

Forum też swoje mam i jestem adminem, dlatego kwiczemu mógłbym dać bana, a tutaj nie chce mi się pisać już ;).

Mam swoje własne forum. Bajo bajo ;)

Baj baj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

16 godzin temu, Elciaa napisał(a):

Ogółem na orlenie mają raczej chujowe paliwo. xD

No ale cena w końcu jest dużo lepsza. 😄

paliwo na każdej stacji poza shellem jest takie samo bo pochodzi z tego samego zbiornika

o ile po drodze coś do niego nie dodadzą ale chyba od czasu kontroli paliwa i kar chyba im sie nie oplaca

16 godzin temu, eRCe napisał(a):

Tak, ale to dieslowiec był, a u nich to EGR, wtryski to powszechne utrapienie 😆 No i odpalanie z rana przy -15 xD

od 15 lat mam diesle i nigdy nie mialem problemow z tym o czym piszecie a samochod zawsze stal na zewnatrz jak akumulator jest ok to normalnie diesel pali przeciez masz podgrzewane swiece jak niska tem. 

16 godzin temu, Elciaa napisał(a):

Aż musiałam sprawdzić.

AMD Radeon 660M

co to za hp bo pamietam ze ladny niebieski  byl  ? mialem kupic huaweia ale jakby mial ok konfiguracje to wolalbym blekitnego :D 

16 godzin temu, eRCe napisał(a):

To jest to układ zintegrowany, nie dedykowany, ale mam dobrą wiadomość, jest relatywnie dobry i często używany w kompaktowych maszynach.

Fallout 4 na medium pójdzie bez popity

Skyrim - wymaksowany 

oba 1080p także moc jest jak na takie APU . ;)

laptop z zasady nie sluzy do grania tak wiem ze sa tzw. gammingowe ale mimo wszystko to bez sensu te karty sa o polowe gorsze niz te z kompach stacjonarnych o tej samej nazwie no i chlodzenie jest jakie jest. nie wiem po co komus laptop do grania taniej kupic komputer stacjonarny no moze teraz nie taniej ale podobna cena tyrwalszy bedzie i dwa razy szybszy 

albo konsole

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi