Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Acer to wieśniak nad wieśniaki, nakręca z Ojcem Alone w poniżeniu dla gwiazdy Alone na nowo i jedyne co kupić potrafi to kiełbasę do jedzenia, cały tydzień kiełbasa. Wcześniej puszki non stop. Świr. Dla Ikonki wszystko i bydlaka. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Straszą już mnie policją. Podam Was na świadków co Acer wyprawia. Brat Nelyssy nie ma żadnej władzy nie ośmieszajcie się tylko Michałek głupia Monika, Paulinka i Ilonka. Zniszyli Anie, mnie , Was. 

Boli moja ranga, boli wszystko, każde zwycięstwo, każdy ruch by oddali głupiemu osiołkowi i śmierdzacym idiotką. 

Cień wiatru na razie rządzi,  okaże się jutro do wieczora co wyrządzi. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty i Acer, Szczurze to patologia najwieksza w tym kraju, myślę, że każdy o tym wie. Jak będę miała ochotę wybrać się do szpitala to pójdę sama. Robisz wypad trollu, prowokancie, bo Twoje miejsce jest w więzieniu i tylko z mojej dobrej woli jeszcze w nim nie gnijesz. 

Kocham cienia wiatru i brata Nelyssy choć ten drugi bardziej mi się naraził słuchając Twoich głupot. Gówno Cię to obchodzi. Zamilcz, zamknij swój szczurzy ryj i zamilcz. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobiłeś awanturę od rana, każesz krzyczeć, przekrzykiwać, że aż mi uszy siadają. Jesteś chory, każdy komu każesz się poniżać przed tymi czubami swoimi urojonymi typu wytwory z Moniką, Justyny, Michały itd. jest chory psychicznie. To są idioci na żywo, banda idiotów. 

Wymyślasz czułe podniecenia, uśmiechy, odwracasz to do góry nogami i te szmatławce wychodzą lepiej niż wartościowe osoby. JESTEŚ bez wartości i popierasz tylko głupców robiących patologię. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 21.11.2025 o 13:27, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Tak w ogóle jestem zakochana w Tony Kakko, dawno nie byłam tak bardzo zakochana w muzyku, właściwie w dzieciństwie tylko byłam. 

OIP.eKmzy3p2_MLxmxKl98nvYgHaK3.png

pamiętam jak byłam na ich koncercie i nie dość, że się mocno spóźnili, mimo bycia już na miejscu, nie wychodzili nawet jak wszyscy krzyczeli SO-NA-TA, to w końcu jak już wyszli, zagrali od niechcenia, miny mieli jakby chcieli nas wszystkich pozabijać, z takim obrzydzeniem patrzyli, praktycznie nie było interakcji między nami, zagrali i od razu poszli, a zespół, który grał przed nimi, potrafił wprowadzić tak fajną atmosferę... zespół, którego nie znałam, spisał się 100 razy lepiej niż SA, której słuchałam latami... właściwie to po tym koncercie tak jakoś przestałam ich nawet słuchać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, little angel napisał(a):

pamiętam jak byłam na ich koncercie i nie dość, że się mocno spóźnili, mimo bycia już na miejscu, nie wychodzili nawet jak wszyscy krzyczeli SO-NA-TA, to w końcu jak już wyszli, zagrali od niechcenia, miny mieli jakby chcieli nas wszystkich pozabijać, z takim obrzydzeniem patrzyli, praktycznie nie było interakcji między nami, zagrali i od razu poszli, a zespół, który grał przed nimi, potrafił wprowadzić tak fajną atmosferę... zespół, którego nie znałam, spisał się 100 razy lepiej niż SA, której słuchałam latami... właściwie to po tym koncercie tak jakoś przestałam ich nawet słuchać...

Może mieli zły dzień, podróż do Polski albo jakaś wina organizatorów, może taki chcieli mieć wyraz artystyczny złowrogi to jednak metalowcy, Tony raczej nie jest artystą, który emanuje wielką radością na scenie, może źle się czuł ; ) Zapowiada się koncert za rok więc jeśli przyjadą, to na pewno tam będę 💙 

Kiedyś w jakimś wywiadzie wspominał Polskę raczej nie jest źle nastawiony. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi