Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Na początku to znaczy kiedy Ty dołączyłas... nie pamietam kiedy to było, ale potwierdzam że dziś moja głowa jest taka jak mówisz :( nie wiem od czego to się zrobiło. Zdaje sobie sprawę że musi być to irytujące, i dobrze że mi uwagę zwróciłas bo nikt nie zwrócił.

Nikt mi nie mówił że jestem fałszywa, choć ostatnio Programista tak mnie nazwał w jednym wątku. Wiesniarą jestem, na roli pracuje z rodziną. Masturbowac mi się nikt nie każe. Także nie wiem co Szczur i Acer wymyślają 😡 może chodzi im o to żeby to Ciebie zdenerwować?

No o to im raczej chodzi, bo ja jestem zazdrosna o ukochanego bardzo (brata Nelyssy). 

Ale też nie chcę by ktoś Cię do głupot wykorzystywał, bo oni się wściekają z tymi masturbacjami mnie dręczą fizycznie i psychicznie a to nic nie zmienia też. Mnie te ich zabawy gówno obchodzą.

Praca na roli nie musi zaraz świadczyć o wieśniarstwie. Ja tego w Tobie nie odczułam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

No o to im raczej chodzi, bo ja jestem zazdrosna o ukochanego bardzo (brata Nelyssy). 

Ale też nie chcę by ktoś Cię do głupot wykorzystywał, bo oni się wściekają z tymi masturbacjami mnie dręczą fizycznie i psychicznie a to nic nie zmienia też. Mnie te ich zabawy gówno obchodzą.

Praca na roli nie musi zaraz świadczyć o wieśniarstwie. Ja tego w Tobie nie odczułam. 

Aha, w tym znaczeniu wieśniarstwa. Dzięki za troskę twoją. Ciekawe co oni teraz zrobią, czy zmienią tą narrację. Być może zaczną oskarżać jeszcze kogoś innego, dla nich to zabawa, a Ciebie kosztuje nerwy i psucie humoru. Słabe to bardzo. Ale pisałaś że Szczur był kiedyś twoim ukochanym (tak zrozumiałam), to może on to robi z zazdrości, rzuca te kłamstwa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 minuty temu, Dalila_ napisał(a):

Aha, w tym znaczeniu wieśniarstwa. Dzięki za troskę twoją. Ciekawe co oni teraz zrobią, czy zmienią tą narrację. Być może zaczną oskarżać jeszcze kogoś innego, dla nich to zabawa, a Ciebie kosztuje nerwy i psucie humoru. Słabe to bardzo. Ale pisałaś że Szczur był kiedyś twoim ukochanym (tak zrozumiałam), to może on to robi z zazdrości, rzuca te kłamstwa?

Im chodzi o to, że masz niby taki styl na wieśniare, ale to raczej złe skojarzenie, Acera zwłaszcza. On niby z dużego miasta a ja po tych Jego poczynaniach już większego wieśniaka nie znam, a raczej prostaka.

Szczur był dla mnie jak brat, tak to sobie policja żartowała, że to jest mój chłopak. Był moment, że mi się podobał, ale zwariowała. A ja i tak najbardziej kocham brata Nelyssy od kilku lat i tylko Jego na całą wieczność. A cień wiatru to mój ukochany mentor relic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albo takie pierdoły, że pod Twoimi czy czymiś słowami kryje się inna prawda. Jaka prawda inna? 

Każdy się wyraża wprost albo pie*doli bez sensu. Policję czy sąd nie obchodzą jakieś szyfry itp. 

Mnie też nie. 

Ja nie widzę sympatii w tym, że ktoś kogoś przegoni z forum np. Tak jak zrobili z cieniem czy ze mną. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I znowu nie dają mendy spać, jak nie Dalila_ to teraz Comlicated.

Co takiego Comlicated mogła zrobić? Comlicated jest zatruta od czasu mojego pobytu na forum. 

Comlicated to najbardziej znaczaca dziewczyna z reliców i co Ona się masturbuje, żeby mnie truć? Wątpię. Nie sądzę by taka głupia była, nawet jeżeli kiedyś to zrobiła. 

Comlicated wie, że ja jestem jak ta dziewczynka powyżej, dała mi to do zrozumienia. Cokolwiek robi wiem, że sama musi się bronić, ale patrząc choćby na relację z cieniem ma swoje zasady.

Wy nie wiecie co to miec zasady. Wasze zasady odbiegają od wszelkiej moralnej normy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozmowy z titaniciem o Turcji, Tarkanie, dzieciach i z moim mentorem SadFrogiem były dla mnie ważniejsze i bardziej interesujące w tamtym czasie wybacz Krzysztofie11, jeżeli do tej pory się gniewasz. Źle się poczułam po tej ostatniej wiadomości, przy której zamilkłam, pomyślałam wtedy o Dziedzicu.. Napisałam do Ciebie potem, ale nie rozumiem co się za Tobą kryje, o co chodzi, dlaczego mój ukochany w Tobie żyje. 

Cień wiatru nie chciał byśmy rozmawiali, tak poczułam. Kocham swojego mentora więc go posłuchałam. Tak czy inaczej jeżeli nie jesteś terrorystą podobnym do Acera, Szczura to miło Cię wspominam, święta zwłaszcza, choć teraz różne rzeczy słyszę a kontaktu brak. Masz tyle lat ile masz, jeżeli to przeżyłeś to powinieneś pomóc, odezwać się a nie udawać, że jesteś po drugiej stronie wraz z Nimi a mój ukochany nagle zniknął. Nie rozumiem tego. Odkąd widzę Twoje oblicze już go za bardzo nie czuję, to nie jest mój ukochany brat Nelyssy. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem o co tu chodzi i gówno mnie obchodzi, mam nadzieję że Liana pod jakaś inną postacią z którą rozmawiam nie ośmiesza się i nie poniża przede mną. Za dużo trolli się natworztło. Chciałabym z Nią o czymś porozmawiać się upewnić. Mam nadzieję, że nie boi się, bo odnoszę wrażenie że tylko Beata jest odważna. Najodważniejsza, bo Wy i tak się wszyscy boicie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dramat i męka... 

Głupią świadomość macie w zasadzie nie rozumiem tej świadomości w ogóle. Pozatruwać ludzkość, zwierzęta pozabijać je strollować, bo ktoś czegoś nie zrobił czy zrobił? 

Za seks jakiś strollowany, urojony, którego nie było a nawet gdyby był to czy to jest tego warte? 

Siedzi taki pajac z furają, napalony patrzy ludziom po kątach na ruchy i On śmie kimś rządzić sterować, bo mu masturbacja nie wyjdzie. Tak mnie posiekał dziś od środka, że wszędzie metal czuję. 

Co ma miłość do tego co kto ma, taki mędrzec w trollowaniu, czarowaniu świata i jakiś materializm czy wzwód ma być wyznacznikiem miłości? 

Kocham brata Nelyssy i cienia wiatru za to, że swoją energią są podobni do mnie, z wyglądu też, mieli podobne wartości, cień wiatru muzycznie i w ogóle w mowie potocznej i głębokiej jest moją bratnią duszą, brat Nelyssy przypomina mi aktorów którzy mi się podobali jest w ogóle urodzonym aktorem więc podnieca mnie tym, tym że jest inny, wyjątkowy to czułam od dziecka, gdy oglądałam telewizję, że jest chłopak podobny do mnie, w jakiś sposób naznaczony, wybrany, widziałam go we wszystkim co oglądałam, że swoim wzrokiem naświetla to.

Gdy mi Waldek po latach o Nim opowiedział policja, wydawało mi się to magiczne. Na forum depresja zerkałam czasem tak po prostu nie myśląc o tym forum z bo mnie ściągała, czułam Muzykę cienia wiatru a ten śmieć tylko domy, samochody, seks, babcie, sprzątanie domu, pokoju, szpitale, byłe chłopaki, prostacka Willow z bratem i synkiem , itd dzień w dzień. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pie*dole to wszystko ja jestem z innej krainy, nie zrozumiemy się nigdy. Myślałam, że średniowiecze jest mi bliskie, ale nie, tam też Ci kawalera narzucą, o posagach pie*dolą, czarownicę z kotami na stosach palą. Bez sensu. Najlepiej byłoby mi chyba w wojsku, ale dziecko/dzieci chciałam chcę więc nie wiem jak to połączyć. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja Ciebie Nelysso też nie chcę widzieć, szczerze mówiąc to, że podoba mi się Twój brat, Ciebie mam za urodziwą dziewczynę to mnie gówno obchodzisz. Jesteś niemiła, strollowana i niesprawiedliwa. Nawet zresztą nie umiesz nic napisać, wytłumaczyć. Właściwie wcześniej, bo teraz opowiedział mi mój mentor cień o co chodzi. Zresztą Twój brat też ma odlot strollowany, irytuje mnie. 

W dupę sobie wsadź głęboko Michałka, Karolinki , Monikę, Szymonów  i kogo tam nie wymyśli Ci Szczur.. ja ich /cenzura/ę, a Ty nie bądź hipokrytką jaka Ty porządna jesteś. Dzięki Szczurowi nikt nie jest. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 godzin temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Gdzie jest Liana, czy ktoś ma kontakt z Lianą, prawdziwą Lianą? Tu była chyba moderatorem jako linea czy jakoś tak. Proszę o kontakt na pw. 

Żadnej Liany nie znam, ale rzeczywiście chwile była modem Linea tutaj. Natomiast już bardzo dawno temu odeszła... może ktoś ma kontakt, chociaż wątpię. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi