Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Brat Nelyssy Łukasz czy jak mu tam to łajdak łajdaczacy się z łajdaczką, z jej bratem ta podnieć się na łajdaczke ci do głowy wjebaną jej dzieci. 5 lat gówna by on sobie jakieś przeprowadzki robił o gównie myślał. Nie jest żaden Pan to frajer, spotyka się i gra w Krzyśkach i Kamilach, przekupuje prezentami czego On nie narobi by się ośmieszać przede mną, mnie denerwować a się łajdaczy też 5 lat ze mną z moim bratem niby matka jej fagasem. Zresztą na nich bardziej leci, smród go podnieca to nie jest troll tylko ogr. Ten rok zresztą pokazał że nie było sensu. Cienia wiatru poniżyli w chłopcu patologicznym z moich okolic, tak 5 lat przesiedział by ten się po jajach klepał i świdrował Was poważnymi spojrzeniami w babkach. 

Nie mogę już, pie*dole to. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

/cenzura/e to żadna potęga, cienki Bolek który wszystko ma przez spusty i rozkazy Szczura. Szczur to potęga, ale odleciał, szkoda że nie jak sowa jeszcze by coś z tego było..

Wszystko prze/cenzura/ rodzinę, żonę, ukochaną, dziecko prawdziwe Jego dla łajdaczki z bratem poniżajacym się przed nim jakby nie wiadomo kim był.  Żeby siostrzeńcowi kazał się masturbować do Niego za coś czy Wam, żart..

Idźcie się Panu pokłońcie, ja na to sram, pewnie go zamknę razem z nimi, najlepiej w szpitalu. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi