Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Za morderstwa zwierząt są. Trollowanie  organizmu itd. są. 

To i tak mało, ale byłam łaskawa, gdy mnie prokurator z adwokatem zapytali ile proponuję.

Z nimi tak jak z czarownicami za czasów średniowiecza i nie tylko, zamknięcie i tak niewiele zmieni, ale takie mamy prawo. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

42 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Za morderstwa zwierząt są. Trollowanie  organizmu itd. są. 

To i tak mało, ale byłam łaskawa, gdy mnie prokurator z adwokatem zapytali ile proponuję.

Z nimi tak jak z czarownicami za czasów średniowiecza i nie tylko, zamknięcie i tak niewiele zmieni, ale takie mamy prawo. 

Pewnie przypadłby ci do gustu system kumulacji kar jak w USA. To pokrzepiające gdy słyszysz, że ktoś został skazany np. na 300 lat kary więzienia.

Czary Mary, osinowy kołek, a do grobu chowano z odcięta głową złożona pomiędzy nogami - w razie w...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kara więzienia dla czarowników, programistów zatruwających ludzkość to nie kara. Wkradają się w umysły w ciała, manipulują nimi. Sami nie są sobą. Takie grupy się zabija, ale oni są tak strollowani, porozczepiani że żyją między światami, zabicie ich też nie pomoże te energię i tak będą coś zatruwać. Mówiąc wprost od 2020 roku jest już po życiu naturalnym. W ogóle po życiu to wszystko to gówno, terror.

Albo im nasrasz kiedy chcą, nasikasz, orgazm dasz w odpowiednim momencie albo będą Cię zatruwać, zabijać. Czy to tych co rozumieją czy tych co nie rozumieją nic.

Ja się na tym nie znam, jestem artystka a nawet Muzyka jest zatruwana oni coś pod tym widzą dla Szczura za wszystkim się coś kryje.

Prawnie ze wszystkim wygrać można jeśli są dowody, teraz trzeba przekonać o tym świat i taki mam zamiar. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi