Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Spadaj Szczurze, nikt Cię nie lubi, daj wszystkim spokój. 

Zrozum to w końcu, że nikt nie chce się z Tobą bawić, wszystkich zastraszasz. 

Jesteś nierówny, mówię nie chcę czegoś zrobić to nie zrobię, choćbyś pękł, przekręcał to nie zrobię. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za gówno z tym wszystkim przez cienia wiatru. Taka ciężka aura nastała. Niby czuć w powietrzu, ja czuję turecki klimat, świat relica gdzieś z oddali, ale to wszystko jest równocześnie takie stare i nowe w sensie jakieś gówno z przeszłości nakręcone i coś co się obecnie dzieje. Nie podoba mi się w ogóle jak jest zimno nie podoba mi się nic. Jeszcze tragicznie nie ma, ale to zimno i tak już czuć. Znowu 8 miesięcy czekania do wiosny, lata, a tu jeszcze oczekiwanie na dziecko..

Już mnie wszystko wkurza, było nawet dobrze jak ten Szczur zaczyna nadawać do mnie z tym cieniem, wszystko mnie wkurza.. 

Bym sobie stworzyła przytulny klimat coś poogladała, posłuchała, nie mogę. Nic nie mogę, ciągle życie w nerwach i stresie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ch*j mnie obchodzą te kalectwa, dopingi bzdury, zdjęcia, avatary, podniety mnie to gówno obchodzi na czele z tym Krzyśkiem. Wybacz Krzysiu mnie to gówno obchodzi.

Szczur się nie odbie*doli ode mnie przez całą wieczność, bo jest zazdrosny. 

Michaś przygłup Was ozdrowi i kur*wa Karolinka że śmierdzącą Moniką. 

Uswiadomię Was brutalnie , że nikt z Was z tego nie wyszedł, nawet te Wasze pamięci, wspomnienia, rocznicę tego dnia są strollowane. 

Jesteście chorymi psychiczne, kalekami dożywotnio już, niektórzy po prostu zachowali jakaś radość z życia i inteligencję. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawpuszczał w Was całe moje rodzinny i wsie pobliskie z różnymi odruchami i tyle z tych kalectw. Szczur ma fiksacje na moim punkcie i mi to pokazuje specjalnie co z Wami robił, myśli że to jest relic. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończ ku*wo z tą Beatą. 

Odprogramuj mu mózg i skończ go wpie*dalać w nieogar na każdą okazję czy wtedy gdy się umawia. A jak nie to spie*dalaj z nim. 

To samo z Konradem, najmądrzej opowiadał w tamtym czasie, ja mam to samo zdanie. 

Do Ciebie się nie da ładniej, przez cała wieczność będziesz dla mnie ku*wą. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi