Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Oni sobie odpłacają płacą orgazmami za to

No można też zarabiać w niecny sposób i potem wydatkować na dziffki na godziny. Całkiem popularne.

A zarazem obleśne metody zarobkowania na "drobne przyjemności" 😆

Btw, przy pomocy dobrego hakera można namierzyć chyba i można też wysłać Czeczenów, czy tam Gruzinów żeby odbyli grzecznościowa rozmowę, jeśli prawo zawodzi.

3 minuty temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

Dziękuję za słowa otuchy. Miło jak się z tym kotkiem pojawiasz tutaj i w ogóle. 

Dużo dobrego i wytrwałości 💫🌙💫🌙

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie tak jest skoro wszystko każdemu wyliczają, jeszcze samemu nic nie dając a jak dają to trzeba podkreślić, że w poniżeniu.

No niech sobie będą trollami skoro tak się nazywają, ale jakie oni wartości przedstawiają? 

Miałam dostać prezent, chciałam tak naprawdę drobiazg pewien, symboliczne ,nie dostałam bo nie można. Ale wcześniej było czego ja nie dostanę. Nie chodzi o to, że na to liczyłam bo gdy się zakochałam to o prezentach nie myślałam. Sami to nakręcali a po 5 latach gówno jest. Co ciąża jest i On dziewczynie prezentu kupić nie może bo w zwód nie weszłam, kału na czas nie wygrzebałam czy nie wiadomo co a tak naprawdę są to wymówki prostaków, przeciąganie z dnia na dzień i taka miłość, że wszystko pod kontrolą Szczura cienia wiatru i innych. Z dzieckiem będzie podobnie.

Jeszcze powiedzą, że ktoś po 7 latach prezent dostał. Ale co mnie to interesuje? To nie jest Alone nadal, jakaś gra, zabawa. Ukochany ma dziewczynie prezent kupić skoro obiecuję na okazje a nie żeby o to walczyć cały rok. No żart i kpina. Bym ja miała się masturbować czy srać im za prezent. 

Dlatego nie ma relica, świat relica już i tak będzie inny, wszystko to gówno.

W śmieciarni żyć będziecie ci co w to wierzą, a patologia będzie się bawić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kult idiotki z dyskotek jaka Ona jest ważna. Najpierw dziecko sobie z jednym zrobi w niepewnym mieszaniu wynajmowanym. Bo Ona biedna na wsi mieszkała w 2 pokojach z kuchnią. Potem na szybko chłopaka szukała z domem dla córki, dzieci narodzić musiała za dom i On Wam każe się jej kłaniać tej idiotce sepleniącej, cień stwierdzi że miliony jest warta życie dziadków, kotów, Wasze. Mnie od 5 lat prezentu kupić nie umie, mnie za miłość prawdziwą, miłość która miała w końcu zaistnieć w 2020 roku, zabija.. i tak z inną chołotą robi, ale wszystkich wyliczy. Powie że oni do pracy poszli a mnie myśli, że będzie uniżał.

Inna wyjedzie, dziecko zostawi, inne sobie w tym czasie z innym zrobi z trzeba się kłaniać, wszystko nimi ponaświetlaja. Ja to pie*dole już. Niech się bawią. Cień wiatru wartości nie ma. 

I tak nie zrozumiecie będziecie się poniżać. Wszędzie po kątach patrza to najważniejsze i samochody. A potem stwierdzą, że oni materialistami nie są, że Muzykę czują, naturę, duszę, zwierzęta.. że jest coś ponad to.

Gówno jest, nawet na seks, lepszą dziwkę czy dziewczynę by znalazł w tym kraju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu nie chodzi o zazdrość, tylko o to, że ja chcę mieć od cienia spokój od Jego wywodów i mądrości. Miał czas 5 lat temu na zwierzenia, rachunek sumienia, a tylko się pogrążył. Ja nie jestem Jego przyjaciółką do zwierzeń, ani nikim już, nawet Muzykę mi krzywdzi, słucha celowo coś co mu się nie podoba, wszystko na odwrót robi i myśli, że mu dobrze że niszczy swoje wspomnienia i wartości. 

Bardzo śmieszne jak rozśmieszyłeś forum jaki Ty zabawny, cały wrzesień dla Justyny Karoliny i innych kontynuuj przecież to najważniejsze. Potem będzie na nowo Monika, Paulinka. Nie ufam Ci, nie można ci zaufać na rok, jesteś niestabilny emocjonalnie a ja przez Ciebie innych denerwuję. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma czegoś takiego, że trzeba jakichś wzwodów szukać, równo sikać na czas srać naturalnie czy kał na siłę wygrzebywać.

Ludzki organizm jest taki, że wszystko wytrzyma bez żadnych Waszych udziwniwnień.

Nie ma też czegoś takiego żeby jakieś kąciki tworzyć czy ruskami trollować ani żeby z tego wyjść, nie wychodzić ani myśleć o Beacie  bracie Nelyssy czy Krzyśku11.

Kiedyś Wam to ktoś napisał już, ja nawet nie wiedziałam że tak samo jak ja czuł, że żyliście z moją dorosłą duszą. Jeśli zmienił zdanie był zatruty na haju. Nie ma nic co można dać za to, kraj świat jest zatruty. 

Cień i Szczur mają dać sobie spokój. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tylko pierdzenien w dziadku, śmierdzący Łukaszek, śmierdzące Monisie, Malgosie, pompowanie i nic sensownego nie wpompują.

Ten będzie Krzyśka poważnego udawał wielkiego męża, ukochanego i kochanka. O reszcie już nie ma co pisać. 

Gówno to jest, męczenia zbędna, nuda, gówno.

Nie narzucaj mi się typie jeden z drugim bo ja chcę spokój mieć, a depresję forum odradzam wszystkim, wszystko zniszczyliście, strach tam wchodzić by sobie takiego Szczura nie ściągnąć. 

Ale mi praca nad sobą w cudzym organiźmie śmierdzącym z cudzymi odruchami ja się brzydzę Was wszystkich. Sorry. Kocham tylko siebie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi