Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Czy z MartwegoDucha, a z Nim to już sobie pogadałam.. 

Nuda jak ... , by dziad głupi cień w trondach babek, dziadkach i księżach sterował i się mądrzył coś moimi słowami. To nie jest brat Nelyssy, to nie jest Acer i świat relica. Gówno to jest. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dramat co ja w tej ciąży przeżywam, nie spodziewałam się, że mój ukochany, brat Nelyssy tak mało znaczy, relic by Jego dziewczyna i dziecko przeżywały takie udręki, bym nie mogła jeść i spać. 

Żeby mi na siłę pakować w ciało tą śmierdząca Monikę i inną patologię q, bez znaczenia już na ciążę czy na samą mnie, jest to obrzydliwe. 

Jestem taka śpiąca i głodna, że nie mogę wytrzymać. 

To są normalne podstawowe funkcje życiowe, a w ciąży już tym bardziej intensywne bardziej. Kobieta w ciąży odczuwa zwiększoną senność i głód. Wygląda to tak jakby chcieli mnie zagłodzić w tej ciąży l wykończyć mi organizm sennością. 

Nienawidzę Szczura i cienia wiatru. Acer też myśli tylko o staniu ktokolwiek się za Nim kryje. Mój Acer ze świata relica dałby mi jeść i spać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hipokryci. Najpierw nagadają na Was, potem nie obrażaj nikogo, bo Cię ukarają a im wpuszczą, głupi sztuczny śmiech. 

Nie pal papierosów, nie jedz slodyczy a Cię w nałóg wciągną. Każąc Ojcu na Alone znosić tyle słodyczy jakby święta były czy paczek papierosów.

On czekał.. cień wiatru wielki, czekał aż ja i do Niego napiszę.

Jako moderator zagadujacy do wszystkich, nie mógł do mnie napisać, inni mogli On nie mógł nic. Coś pomiędzy wierszami, bo Liana zazdrosna będzie.. 

To jest chore, bo nikt nie mówił o romansach od romansów to był MartwyDuch i titanic. SadFrog, Moon73, Krzysiek11 rozmawiali jak mentorzy, Le Pentrec, Speedy jak kumple. On nic nie mógł.. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi