Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Mogłaś cofnąć, ale taką myślą się kierowałaś. Bo co? Bardziej Ci się podoba? 

No to mogłaś się masturbować podniecające się do Niej i nie życzyć przy tym nikomu śmierci,bo Ty o cienia wiatru jesteś zazdrosna, który dla mnie był jak mentor czy Ojciec.

Elwira była wtajemniczona, ale ją gówno Wy obchodzicie, każdy z Was, Ona Was nie wspierała i z Wami nie rozmawiała. Woli zdrowych ludzi i inny klimat.

Natalka coś tam do Was przemawiała czasem za mnie, ją to interesowało ale za czasów Obcego. 

To też nie powód by teraz masturbować się do Niej. Ale Ty, Wy tak działacie. Wystarczy Wam tylko myśl narzucić.

Podobno najbardziej w porządku starał się być Le Pentrec, choć ja do końca w to nie wierzę. Ale przynajmniej starał się jakoś rozmawiać, On i tak w zastraszaniu żyje. 

Nie bój się Liano, Cię prześwietlą dobrze, już mam dość Ciebie, ostatnio było o Bracie , teraz jest o Tobie. 

Beacie*

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brata Nelyssy na rozprawie nie było.

Był Szczur i ja.

A teraz czego się dowiaduję znowu. Że pierwsza żona Beata, druga Liana , inne /cenzura/ i moja miłość pocieszenia szuka we mnie? 

I co tak dobrze w tym sklepie z butami pracowałaś, interes rozwinęłaś Ty albo Twoja rodzina, że nagle się zakochał? No a tego co On opowiada to myśli tylko materialnie, kto co ma, co mu się opłaca. 

Nie liczą się uczucia jak widzę, więc mnie to /cenzura/i. Bo straszy Pan, powinien dziewczynę rozwijać a nie ją blokować jak mój wujek o którym wspominałam. 

Jeżeli taka jest prawda, to możesz wypie* dalać razem z tą Lianą.

Liana niech to wyjaśni tu albo prywatnie. Też była moderatorem. 

Rozmawiała że mną i nic mi na ten temat nie pisała. Jedynie, ze ma męża, syna z kimś innym spoza forum. 

Jutro to zgłaszam na policję, nie czekam długo, by to do września rozpatrzyli.

Ja im nie ufam nikomu, to są trollw. Nie ma władzy na Szczura a brat Nelyssy nie wiadomo sam ile ma wcieleń. 

trolle*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie interesuje mnie cień wiatru, dla mnie brat Nelyssy to ktoś inny. Nie interesują mnie śluby z beatkami, Liananmi, Nannami, Willow itd. Wypierdalajcie z cieniem z bratem Nelyssy też nie chcę już rozmawiać, przebywać, zresztą to wszystko z tym Szczurem to i tak jest gówno. Wielki cień wiatru w różnych osobach, trondach, jaki On męski ojej, że dziewczynę utalentowaną dał zmarnować, Jej młodość i w ogóle, Was też, bo gówno wszyscy znaczycie beze mnie. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi