Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chcę mi się już żyć, gdybym wiedziała o tym wszystkim mając lat 27 to bym się zabiła. Wtedy Tawak mnie wspierał, niepotrzebonie. Chociaż dzięki temu rok piękny w świecie relica przeżyłam do śmierci mojego kotka. A Wy co, po co Wam moją osoba, energia jak sobie moją duszę, ciało, cały organizm ściągnięliście i tak sobie żyjecie mną, bo własnych osobowości to Wy nie macie. 

Niech się przyna ta Beata która w Ewie żyła, ale nie tej w której Nann, tamta jest z mojej szkoły, rok starsza, a ta którą mam na myśli mieszka w Koszalinie, albo mieszkała, nawet nie wiem czy żyje. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proszę tu się wypowiedzieć i mnie gówno obchodzi czy Ty mu siedzisz na kolanach czy MartwemuDuchowi. Dobrze wiesz, że Ciebie na myśli mam i /cenzura/ mnie wszystko obchodzi.

Pocek kiedyś powiedział i rację miał, że Ty największą kurwą jesteś i to jeszcze w jakiś babkach, ciotkach, podstarzałą.

Wiesz babo ile to jest t lat męki i czekania? Ładnie na depresji grałaś co, jak za cieniem płakałam, to już było nie do wytrzymania ten rok, dzień dnia z płaczem się budzić, nie móc się uspokoić cały dzień i nadzieją żyć.

A teraz co Ci powie, że dziecka nie ma bo ukrył w tych metabolizm ach albo strawił, przemielił i co takie rzeczy się nie działy.

Ostrzegam Cię, lepiej się wypowiedź konkretnie,skoro taką klasę podobno masz. To chyba jest jakaś ironia i żart. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już w zemście że napisałam roz/cenzura/ mi całą miednicę, jutro Was rozpie*dole Was na tej komendzie, potem w sądzie.

Mam nie obrażać? Bo Oni tak chcą, nic to dla mnie nie znaczy.

Kamila to ku*rwa, Beatka, Willow, Nann, Justyna, Karolina, Monika, Paulina, i bez dyskusji.

Nie chcę tego robić jedynie że względu na administrację tego forum, dlatego że Dryagan, cokolwiek myślicie o Nim, kimkolwiek naprawdę jest, potrafi rozmawiać, a Wy nie.

Jesteście podstępnymi, głupimi szujami i tyle. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ta trzeba rozpie*dolić i wrócić dla kultu by Beata wysrać się mogła. Niech sra, wysrać się porządnie i napiszę co myśli.

Gówno to małżeństwo znaczy, gdy dzieci robi i o żonie nie mówi.

Od Acera też się odczep , sobie znajdź innych kolegów.

Ty masz dziecko to pierwsze z Henrykiem, jeśli się zastanawiałaś. Albo z tym harcerzem. Tak czy inaczej, któryś a nich. Brat Nelyssy miał płodność wyłączoną dla mnie. 

W badania krwi nie wierzę, mnie po badaniach wyszła heroina bo mi w fajkach wpuścili a gdzie ja i heroina, nawet nie widziałam na oczy jak wygląda, Nawet nie wyszła marihuana a to marihuanę czystą holenderską paliłam. 

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I jaki Ty jesteś męski jeden z drugim. No w sumie cień to chociaż zniknął, powiedział, że ma niby Żonę dzieci, a Ty bracie Nelyssy co? Była żonę ośmieszysz czy kim tam Ona jest, z Willow zrobisz ku*rwę do masturbacji z Nann ,Liany, i co Ty jesteś taki Pan że Ty możesz? A miłości swojej największej nie potrafisz prawdy opowiedzieć tylko wszystko trollujesz o jakichś bzdurach z Beatą opowiadasz teraz po 5 latach. Tak zwariowałeś bo Ty Ojcem zostaniesz? Już takie wariację były regularne, sezonowe z innymi, powtarzanie jakichś bzdur, czy Acer nagle rodziną się zajmuje a i tak siedzi na wsi na S, konie dogląda, gnój przerzuca itd.. i bawi się ze mną. Bo Acer jest mój. 

I brat Nelyssy też, choć popi*erdolony jest więc to opowiadam. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już mnie to gówno obchodzi wszystko, wszystko mi obrzydziliście, najlepiej zniknięcie wszyscy. Niech Szczur przestanie o Was mówić a ja pisać przestanę. Nie to gdziekolwiek będę, będę pisać. Ja Was nienawidzę za moją młodość, najlepsze lata mojej młodości od 20 roku życia do tej pory... 

A ta Szczurza ku*wa jest nieśmiertelna jak ja. Co z tego, że się męczę jak ja nie mogę umrzeć.

On mnie przy każdej próbie samobójczej wskrzesza, On albo Acer. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co za bzdury ten Szczur Wam pokazywał, zwłaszcza cieniowi wiatru..

I co cień wiatru, chłop dorosły, za mentora się mający, taki zakochany jaki On przez lata bezradny by zająć się utalentowaną dziewczyną... 

Żałosne cieniu wietrze.

Zajmij się więc Justyną, wieśniacką babą, jak ją nazywali koledzy już pisać nie będę. Jaka ona obrotna, co? A ja co, za bardzo zbuntowana dla Ciebie? 

No to mi przykro, bo nie znajdziesz nic, przez co nie mogłeś mi napisać "Wszystkiego najlepszego".

No ja niestety Ci już tego nie pożyczę.. 

Zniszczyłeś wszystko za dwa proste słowa, a brat Nelyssy Cię prosił podobno, żebyś to zrobił. 

Tyle lat wspomnień na forum, przygód i życzeniami dla dzikiej, poniszczyć reputację swoją i prawie wszystkich innych.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale skoro działałeś przeciwko mnie, na moją szkodę, nie wiadomo z jakiego powodu, głosząc na forum wartości podobne do moich to jesteś terrorystą. Ty zabiłeś kota i moje ciało. Ty zniszczyłeś tak samo innych i jesteś gorszy od Szczura. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 godziny temu, You know nothing, Jon Snow napisał(a):

W badania krwi nie wierzę, mnie po badaniach wyszła heroina bo mi w fajkach wpuścili a gdzie ja i heroina, nawet nie widziałam na oczy jak wygląda, Nawet nie wyszła marihuana a to marihuanę czystą holenderską paliłam. 

Przypominam że marihuana niszczy serce. Są badania na ten temat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi