Skocz do zawartości
Nerwica.com

* Mój dziki świat *

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze jedno wyjaśnię, ja nie byłam dzieckiem, podopieczną titanica, tylko Twoją i Acera , mentora SadFroga choć jest niewiele straszy czy Moona, który przyszedł jak zobaczył, że placze za Tobą. Więc źle zrozumiałeś wszystko. Titanic to był mój dobry kumpel, może i byłam Jego forumową dziewczyną jak i MartwegoDucha, ale Ty miałeś reprezentować mentora relica. Mentor relic to siła najwyższa.

Edytowane przez You know nothing, Jon Snow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma tu się Z czego śmiać. Willow to prostacka baba, wścibska, bezczelnie narzucająca się.

Tworzy troll na forum, wielką pani administrator junior jaka to ona poważna ma 4 dorosłych dzieci, męża, a zerwie się za cieniem wiatru czy moim ukochanym by tylko mi na złość robić, dokuczać, wzbudzać zazdrość. Miałam ją tam za swoją turecką mentorke, czułam że mój klimat czuję, na Alone było fajnie nawet, ale nie teraz wychodzi jaka jest. I to wszystko ujawnia przede mną Jej ukochany mentor Szczur a Ona potwierdza i głupio drwi. Bo Szczur  wszystkich pozasttadzał by się Jej kłaniać a poniża Ją przede mną.

Nie wie sama czy brat Nelyssy to Jej kuzyn w końcu, wuj czy kto, pokazuje mi tylko jak to Ona go pragnie jak ją podnieca, wcześniej cień wiatru, mąż Acer i nie wiadomo jeszcze kto. A brat Nelyssy jest mój tylko i ja jestem też bardzo zazdrosna o Niego. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wypad 47 robisz od brata Nelyssy, On ma całkowity zakaz jakichkolwiek relacji z Tobą i bez dyskusji.

Jesteś chora psychicznie ...  dla mnie jak policja powiedziała. Wpuszczającą wszystkich w kalectwa na rozkaz swojego Szczurka, zatruwająca smrodem Monisi.

Rzucasz się dziś jak idiotka nastoletnia do mnie cały dzień i wczoraj Noc, nie obchodzi mnie wcześniejszą historia. Od momentu gdy mnie poznał z Tobą koniec jak i z innymi. Mógł Was przedstawić w świecie relica pozytywnie.

Nie wyrażam zgody by jakikolwiek z Was reagowała na Niego. Cokolwiek robi to sprawka Szczura. Nie interesują mnie byłe żony, dzieci których nie ma i nikt. Jak ma ktoś problem zapraszam tutaj. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To trzeba mieć jak i odlot by sobie brać śluby na haju, pod czyimś rozkazem, nie w tych czasach żyjemy, w takim kraju by kogoś to tego przymuszać.. 

Popełniliście wszyscy za dużo błędów i głupot pod wpływem mojej osoby, bawiąc się moją duszą, duszą muzyczną przede wszystkim, gdy ja w tym czasie cierpiałam.. Nawet nie umieliście się bawić ze mną i nadal nie umiecie. Acer umiał a Szczur na siłę chce się bawić robiąc mi tym krzywdę.

A najgorsze co jest to poniżać się dla jakichś śmiesznych ludzi z moich okolic, otoczenia... Mając tyle ciekawych osobowości wśród znanych ludzi, gwiazd, artystów i nie tylko. Skoro ja sama nie widzę wśród nich żadnych szczególnych zalet to nie wiem co Wy takiego widzicie. Tu Nawet nie można powiedzieć że w zwykłym szarym człowieku prostym jest jakaś moc, bo oni nie są ludzccy w tym, gęsty typu pomogę chorym dzieciom, potrzebującym, czy zwierząt wykonują tylko na pokaz, dlatego, że inni tak robią i tak trzeba. Piękności też w nich szczególnych nie ma choć każdy ma inne gusta.

Nie chcę tu ranić sama uczuć "żon, mężów , kochanek, itd " ale to wszystko to fikcja. Byliście na haju, nie wspominajcie tego, relic w świecie relica o tym nie wspomniał. Acer co prawda tak, coś na ten temat żartował, ale tu było bardziej o mnie o Ani, to trwało do Alone przez 2 lata. Potem nagle jakaś Ewelina , mało istotna z mojego gimnazjum , następnie inne Karoliny, Justyny bo Szczura od środka pali jak mi dojebać, żeby mnie ranić za miłość. Kiedyś tak ktoś powiedział, nawet Acer potwierdził, że wszystko co mnie złe spotyka jest za moją uczuciowość a ja i tak przez to cierpię od dziecka. Ja wiem, że Wy swoje smutki też macie ale to nie znaczy, że mój ukochany ma Was seksualnie pocieszać, czy to dziewczyny czy chłopaków.

Nie wczuwajcie się w to wszystko jak Wam Szczur narzuca, każe, tamte wspomnienia, historia, nie ma żadnego znaczenia. 

Kto się potrafił bawić ze mną, nie żałuję teraz, więc Wasz błąd żeście mnie skrzywdzili.. i na to więcej już nikomu nie pozwolę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gówno mnie to dziecko obchodzi i Jego "dobrze, dobrze... " .Gówno, rzygać się chce od tego przesłodzonego, strollowanego głosu. 

Zabieraj to dziecko Willow czy Nann. Kogokolwiek to jest, zabierz te trondy, spojrzenia, uśmiechy ode mnie. Brat Nelyssy jest TYLKO mój. Cień wiatru mnie nie interesuje. 

Tym bardziej cień wiatru jako ksiądz.. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi