Skocz do zawartości
Nerwica.com

Przerwanie błony bez bólu i bez stresu

ellaella01

Rekomendowane odpowiedzi

Hej ! Czy są tu dziewczyny które przerwały sobie błonę podczas masturbacji ? Chociaż te które odczuły bądź nieodczuły tego podczas seksu z partnerem też mogą odpowiedzieć jeśli chcą ;) Ja przebiłam sobie a raczej wnioskuję że przebiłam sobie błonę w czasie masturbacji gdyż regularnie penetruję się palcami a niekiedy wkładam też wibrator - nigdy nie krwawiłam ani nie miałam większego dyskomfortu a to co czułam to przyjemność i determinacja do działania eksploracji. Chociaż nie miałam objawów wskazujących na przerwanie błony to uważam że już jej nie mam gdyż niemożliwe jest aby przy codziennym stymulowaniu pochwy 2 albo 3 palcami i do tego co jakiś czas wkładania wibratora ten głupi fałd skórny jeszcze we mnie był. Bardzo się z tego cieszę że przerwałam błonę w taki sposób i teraz mogę szaleć i zaspokajać się tak jak tylko zapragnę bez obawy o ciasność czy cokolwiek innego haha. I pytam się czy są tu jakieś dziewczyny które przebiły sobie błonę lub podejrzewają że przebiły właśnie w taki sposób i najlepiej właśnie w ogóle nie miały objawów ? Są jakieś takie spośród was ? Bo często czytam na forach sytuacje w których dziewczyna pisze że ją bolało itd a u mnie właśnie żadnej krwi czy wyraźnych dolegliwości nie było - jest tylko przyjemność przyjemność i jeszcze raz przyjemność 🙂 a u was jak tam ? Z góry dzięki za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi