Skocz do zawartości
Nerwica.com

Napięcie psychiczne w głowie nie do zniesienia. Co o tym sądzicie ?

powerade33

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 4.04.2025 o 14:08, powerade33 napisał(a):

Oczywiscie super sie czuje przeciwdepresyjnie . No kop

niesamowity , no ale mieszankę leków mam ładne combo , esci , trittico , pręga i coaxil  , no ale chyba znalazłem combo które wkoncu na mnie podziałało krótko mówiąc tego mi było brak w mózgu 😀 mogę śmiało stwierdzić że mam remisję wszystkich objawów , jak i napięciowych lękowych , jak i depresyjnych 

W wątku o lekach jest niestety dużo postów od osób, które miały naprawdę pozytywnego kopa po nowych lekach/nowej kombinacji a potem przychodzi dół. Więc radzę wykorzystać tą zwyżkę nastroju nad pracą nad sobą na poziomie psychologicznym, żeby utrzymać ten dobry stan i w razie jakiegoś dołka mieć narzędzia, żeby sobie polepszyć nastrój.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 godziny temu, tizziano napisał(a):

Super gratuluje, bo czytałem tez że długo walczyłeś... już któraś osoba która pisze że dodanie Triticco do SSRi dało super efekt, a ja nigdy tego nie dostałem... bo ja nie mam problemów ze snem ani z depresją... a na co Powerade dokładnie dostałeś te Tritttico?

Ja niestety na powrocie do PAroksetyny jestem prawie 6 miesięcy.. i nadal tak se... a za pierwszym razem zadziałała super solo w dawce max... teraz biorę z Pregą, no ale dawkę max czyli 60 dopiero miesiąc...sam nie wiem co robić dalej...

ps Powerade jak jest super to BROŃ BOŻE nie kombinuj już nic...

Tak a pręgi ile bierzesz ? No możesz spróbować jeszcze dodać trittico to się chyba nie gryzie z Paroksetyna też 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 godziny temu, powerade33 napisał(a):

Tak a pręgi ile bierzesz ? No możesz spróbować jeszcze dodać trittico to się chyba nie gryzie z Paroksetyna też 

PREGI od wczoraj już 450 mg, ale ten lek chyba na mnie nie działa... A Trittico dostałeś bo masz problemy ze snem, czy jako dopalenie SSRI? ps. ile czasu ten Escitalopram sie u Ciebie rozkręcał?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, tizziano napisał(a):

PREGI od wczoraj już 450 mg, ale ten lek chyba na mnie nie działa... A Trittico dostałeś bo masz problemy ze snem, czy jako dopalenie SSRI? ps. ile czasu ten Escitalopram sie u Ciebie rozkręcał?

Na esci to byłem na dawce nawet 30 mg , i nic takiego nie było ale anhedonia duża to chyba słaby lek przeciwdepresyjny , ale ja już ponad rok jestem na esci długo mieszałem w dawkach bo nie działało  ale jak dodałem trittico to się polepszyło    , dlatego dodali mi te trittico chociaż też na spanie bo mam straszne problemy ze snem i biorę jeszcze dodatkowo ketrel , na odstawkę od zolpidemu bo dość długo go jadłem i to prawdopodobnie też mi zrobiło te napięcie w głowie , ale teraz słuchajcie nie jest tak kolorowo , coś mi robi taki ból stawów i mięśni że szok , poprostu jak o 5 rano chce się przekręcić z boku na bok to mnie wszystko boli , ogólnie jestem jak ”z krzyża zdjęty ”podejrzewam że może to być od ketrelu lub od wysokiej dawki trittico , chociaż też będę sobie robił jakieś badania inne bo to jest ogólnie męczące

sproboje odstawić ten ketrel , ale boję się bo wiem że trittico nie dźwignie tej bezsenność a do zolpidemu wracać nie chce ,,

jak myślicie to może być od leków które biorę ? Czy ktoś miał z was takie objawy ? 
z góry dziękuję za odpowiedź 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi