Skocz do zawartości
Nerwica.com

Zdublowany post

Matios

Rekomendowane odpowiedzi

Hej . Ja jestem na esci . Nerwica 2 lata temu zdiagnozowana 7 miesiacy esci 10 mg pomalutku poprawa mysalalem ze juz jestem wyleczony ale sie mylilem poprostu to byla znaczna poprawa tylko odstawilem esci i kwiecie. 2023 wrocilo ze zdwojona sila. Powrot do esci 10 mg przez 2 miesiace mega anhedonia ale parlem dalej w sierpniu stwierdzilem z lekarzem ze zwiekszamy na 15 przez tydzien dziwne mysli bijatyka w mozgu . Pozniej wyciszylo uspokoilo leki nerwy ale i uczucia trocha itp. we wrzesniu 2023 nawet wakacje w chorwacji spoko lecz to jeszcze nie bylo to . Przez 3 miechy na 15 mg i w grudniu zszedlem na 10 bo mnie za bardzo wyciszalo emocjonalnie lekow napiecia brak zero. Na 10 mg znowu do lutego spoko o wiele lepiej motywacja ok ale heszcze brakowalo tych 10 procent i postanowilem zejsc na 5 mg i to chyba strzal w 10 od miesiace mega sczesliwy brak lękow nerwow itp nie czulem sie tak swietnie od kilku lat wiec pozostaje na 5 mg na dluzej na podtrzymanie czy ktos tak robil ze jechal na 5 mg esci? Poprostu taka dawka mnie nie wycisza za bradzo .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi