Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czekam na...

Illi

Rekomendowane odpowiedzi

39 minut temu, Dalila_ napisał(a):

Może Mic nakopie twojemu bratu? Blisko ma 🤣🤣🤣 

Żartuje, nie wyrzucaj go

Nie chodzi o nakopanie. Jakby tylko o to chodziło, to już dawno było by po problemie. Nie może dłużej u mnie zostać. Nic nie robi, tylko leży, ogląda filmy na telefonie i dopala pety ze śmietnika. A ja finansowo nie udźwignę dwóch osób. Sam ledwo przędę na zbieraniu złomu.

Edytowane przez Purpurowy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

11 minut temu, Purpurowy napisał(a):

Nie chodzi o nakopanie. Jakby tylko o to chodziło, to już dawno było by po problemie. Nie może dłużej u mnie zostać. Nic nie robi, tylko leży, ogląda filmy na telefonie i dopala pety ze śmietnika. A ja finansowo nie udźwignę dwóch osób. Sam ledwo przędę na zbieraniu złomu.

dlaczego po prostu nie wyrzucisz go za fraki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 minuty temu, little angel napisał(a):

dlaczego po prostu nie wyrzucisz go za fraki?

Kilka razy próbowałem, to i tak zaraz wracał. Kluczy mu nie zabiorę, bo zawsze trzyma przy sobie. Policja też niezainteresowana. Jak ich wezwałem, to mi powiedzieli, żebym poszedł nocować do kolegi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 minutę temu, Purpurowy napisał(a):

Kilka razy próbowałem, to i tak zaraz wracał. Kluczy mu nie zabiorę, bo zawsze trzyma przy sobie. Policja też niezainteresowana. Jak ich wezwałem, to mi powiedzieli, żebym poszedł nocować do kolegi...

co za nieudolna policja! jak zwykle nic nie zrobią, nie zainteresują się, ale do spraw mniejszej wagi już są pierwsi! jakbyś powiedział, że twój brat jest dilerem, to by zaraz go wzięli na komendę... ale lepiej tego rodzeństwu nie robić... musiałbyś wyrzucić go jeszcze raz i odjechać w siną dal, żeby nie miał dokąd wrócić... 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet leków po ostatniej wizycie nie wykupiłem, bo po prostu nie mam za co.

Teraz, little angel napisał(a):

co za nieudolna policja! jak zwykle nic nie zrobią, nie zainteresują się, ale do spraw mniejszej wagi już są pierwsi! jakbyś powiedział, że twój brat jest dilerem, to by zaraz go wzięli na komendę... ale lepiej tego rodzeństwu nie robić... musiałbyś wyrzucić go jeszcze raz i odjechać w siną dal, żeby nie miał dokąd wrócić... 

Kombinuję ewentualnie z tym aktorem, albo zabrać przyczepę niby na przegląd techniczny, po drodze ups, ktoś mi wjechał w przyczepę i laweta ją zabrała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Purpurowy napisał(a):

Kombinuję ewentualnie z tym aktorem, albo zabrać przyczepę niby na przegląd techniczny, po drodze ups, ktoś mi wjechał w przyczepę i laweta ją zabrała.

o i to jest dobry plan z tym przeglądem

ech, ile to się czasem trzeba natrudzić, żeby pozbyć się człowieka, do którego nic nie dociera...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi