Skocz do zawartości
Nerwica.com

Leki

Prqemo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam co to jest za pisanie wogóle !!pytanie na forum jaka mam brac dawke itd od tego jest lekarz!! A co do lekow to przeczytajcie najpierw po jakim czasie dziala dany lek bo zazywyczaj jest to po 2 do 4tygodni wypisujecie tu jakies bzdury jaki lek po jednej tabletce pomaga ?? To nie pojete jest co wy tu wypisujecie kazda dolegliwosc konsultuje sie z lekarzem prowadzacym w celu dopasowania dawki kazdy organizm raguje innaczej i tylko lekarz psychiatra wie jak to zrobic zeby byl dobrze dopasowany lek a pytania na forum w niczym nie pomoga a moga wrecz zaszkodzic wiec schowajcie sobie te porady w kieszen i rozmawiajcie  z lekarzem o danych lekach o tym co sie z wami dzieje i jak lek na was odzialuje ja sie lecze na depresje i zanim lekarz dopasowal leki i dawke to troche minelo dlatego uwazam ze tylko rozmowa z psychiatra moze wam pomoc czesc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam zaproponowałem lek po 4 nieudanych próbach,opłaciło mi się to. Psychiatra nie czyta w myślach wiec musi opierać się na słowach pacjenta co mu dolega i czego potrzebuje,psychiatra porusza się po omacku dobierając lek.

Leki na depresje pomagają po dłuższym czasie przyjmowania ale na lęki,bóle psychosomatyczne może działać od pierwszej tabletki.

NaSSA i SARI działa w większości przypadków od razu nasennie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi