Skocz do zawartości
Nerwica.com

Mam depresje .Potrzebuje wsparcia

bonzay2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam depresje od jakiegoś czasu i ta depresja czasami sie nawraca.Nie mam żadnych znajomych ani dziewczyny  i moje zycie jest nudne .Zmienić za wiele nie moge z powodu mojej pracy pracuje bardzo duzo i w wiekszości nocki.Gdyby było inaczej zapisał bym sie na jakieś kursy jezykowe lub gre na gitarze .Cokolwiek nowego. W dodatku mieszkam za granicą i znalezć dziewczyne jest bardzo trudno dla nieśmialego chłopaka jak ja. Bede dzwonił do psychologa żeby poprawić tą całą sytuacje ale jak na razie chciałbym tutaj z kimś porozmawiać.

Zawsze miałem problemy z zawieraniem znajomosci .Kolegów znajdywałem sporadycznie .Mialem najpierw jednego potem drugiego ale kontakty sie urywały i koniec końców zostawałem sam. Z dziewczynami jest bardzo trudno bo i czasy są inne.W dobie internetu portali randkowych ,społecznościowych konkurencja jest ogormna i jak jesteś przeciętnej urody i jesteś nieśmiały to bardzo trudno kogoś znalezć.   W ogóle dziewczyny wydają mi sie obojętne na nowe znajomości .Tak jakby faceci musieli za nie wszystko robić .Zainicjowac rozmowe ,rozmawiac , być ciekawym . to wszystko musi facet a nie kobieta.Również jesli chodzi o pewność siebie wiem że będzie mi ciężko kogoś znalezć .Nie ma we mnie tego czegoś .Przy dziewczynie nie wiem co powiedzieć i zamykam się w sobie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwość zmiany pracy jest.Tylko jest strach że znów będzie problem ze znalezieniem nowej.A chciałem też trochę pieniędzy uzbierać na to żeby gdzieś wyjechać kiedyś do Tajlandii czy gdziekolwiek gdzie poczuje powiew życia ze na nowo poczuje że żyje.Kasę potrzebuje na samorozwój czy na jakieś nowe auto.Jak na razie zdrowie najważniejsze i ide do psychiatry ….leczyć powinienem się dawno dawno temu jest to związane z moją przeszłością i chorobą na która byłem chory.Nie będę ukrywał że kiedyś miałem białaczkę i miałem myśli samobójcze .I wtedy właśnie trafiłem do psychiatry pierwszy raz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi