Skocz do zawartości
Nerwica.com

Oberża pod złamanym paragrafem

Gość iiwaa

Rekomendowane odpowiedzi

Leniem bo w domu malo robie...Jakos mi nie zalezy tak jak kiedys...odkad wyszlam z depresji to tak mam. Pracuje to prawda i dzieki temu jakos funcjonuje. Gdyby nie praca tak bym siedziala w czterech scianach i nic ze soba nie robila. Zmienilam sie i to bardzo. Nie potrafie tego wytlumaczyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leniem bo w domu malo robie...Jakos mi nie zalezy tak jak kiedys...odkad wyszlam z depresji to tak mam. Pracuje to prawda i dzieki temu jakos funcjonuje. Gdyby nie praca tak bym siedziala w czterech scianach i nic ze soba nie robila. Zmienilam sie i to bardzo. Nie potrafie tego wytlumaczyc.

Ale mhm... Skoro wyszlas z depresji (super! :) ) to nie ona jest powodem. Może zmienimy Ci się priorytety?

Z mężem wychodzisz, makijaż robisz :P

Dorzuć ćwiczenia i będzie ok ;)

Mnie w domu w sumie tez jest obojętne, czy np. kurz leży. Jak leży, to niech leży, byleby sie w takie kleby nie zbieral, bo jeden z kotów zżera.

Tylko na punkcie odkladania na miejsce mam świra, ale to juz co innego :D

A wiesz jaka akcja była w pracy, jak wszyscy poszli na urlop i zostalimy sami z mężem? Filizanka po kawie z mlekiem klienta stala, stala, aż zaplesniala :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Carica sie przerazila :D

A potem te nasze dywagacje: "ja tego nie dotknę"; "ja tez nie" :D

Albo ostatnio siostrzenica z tym zgnilym pomidorem z lodówki :D

Ale bez obaw - in genere mamy porządek ;)

Są rzeczy, na punkcie których mam świra. Pościel musi być swieza, lazienka czysta, telefon dezynfekowany i inne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaajestem na lekach ciagle ale tak czuje bo przeciez pracuje ale ten brak motywacji...nie wiem jak sobie poradzic i z czego wynika. To nie ja do konca jestem. Makijaz robie dzis uzylam do pracy mojej paletki. Pazury na czerwono wymalowalam pierwszy raz w zyciu. Jutro ide do fryziera odswiezyc kolor. Wybiore sie tez na zakupy po jakos kiecke. Z mezem mam zarezerwowany weekend pod koniec miesiaca bez syna. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co tu się działo jak mnie nie było... Też kilka razy chciałam usunąć konto, najczęściej z powodu innych użytkowników, a ostatnio z powodu samej siebie.

Wracam do domu, musiałam zostać dłużej na zajęciach niż planowałam, a i tak pewnie było to bez sensu. A teraz umieram z głodu :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Salirka, dobrze brzmi! :great: A czerwone pazury zawsze super.

Dryagan, w końcu te filiżankę ktos wywalil do śmieci :D

C&S, mamy pomieszczenie w domu, w ktorym zawsze jest kurz.

Rozenek ponoc jest od sprzątania, możecie przyslac :D swoja droga, moglybysmy sobie pogadać, ona nawet dr na UW robila z k.r.o., acz nie wiem, czy ukonczyla.

Też mnie czasem wkurzacie :P ale jest różnica miedzy wkurzaniem i klotniami a brakiem szacunku i żartami z tego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

iiwaa, nie pójdę na burgera, jak siedzę w pociągu. Poza tym jeśli już jadam śmieciowe jedzenie (a ostatnio jem go troche za dużo), to akurat nie burgery ;)

Nie no, nie przedłużanie, tylko miałam nie zostawać dłużej, a zostałam, pewnie niepotrzebnie. No nieważne.

Ḍryāgan, pomogło mi, jak ograniczyłam trochę czynną aktywność na forum (w sensie pisanie :D), więc w tym przypadku nie ma sensu się usuwać. O co innego mi chodziło, mam problemy z komunikacją z ludźmi, czy to w realu czy w necie, i źle się czuję z tego powodu, więc czasem mam ochotę uciec.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, Dryaganie, tylko ze jezeli ktos tu przychodzi po to, żeby się wyluzować i tylko po to, to inni użytkownicy mogą to skutecznie uniemożliwić, a wręcz wpędzic człowieka w niepożądany stan. Ja ogólnie nie mam problemów, a przynajmniej nie dużych, bo jakieś ma każdy. A wczoraj aż mną trzęsło.

Ale dobra, nie ma po co juz o tym gadać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcialam odchodzic z setke razy. Dwa razy udalo mi sie wyslac do Lilith wiadomosc ale wciaz tu jestem :P Chcialam odejsc z roznych powodow ale nie potrafie bo wiem, ze brakowaloby mi kontaktu z ludzmi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mchellea, ja myślałam o takim burgerze z pelnoziarnista bulka, 100% wolowiny, salata, rukolą, pomidorami.... ;)

Spróbuj sie przełamać i pisz ;)

Ja nie potrafię nie gadać z kolei. Niektórych to wnerwialo swego czasu :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ledwo wstalem i juz musze jechać, a to do apteki, a to stary zakład pracy odwiedzić, a wy sie bawicie w ciepłych domkach :time:

uważam, że masz spory wkład w Forum i szkoda, żebyś je opuściła.

a ja to nie? ja tez mam swój wkład :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To forum uzmysławia mi, że istnieją inni ludzie, którzy mają problemy z sobą i nie jestem jedyną wariacką bezludną wyspą na bezkresnym oceanie a ziarenkiem piasku, pośród innych ziarenek rozległej aberracyjnej pustyni. Taka myśl uspokaja, ale i powoduje pytania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spróbuj sie przełamać i pisz ;)

Ja nie potrafię nie gadać z kolei. Niektórych to wnerwialo swego czasu :D

Przecież piszę. Tylko nie potrafię tak jak inni.

Dzisiaj chyba zrobię sobie dzień odpoczynku, a od jutra nauka :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michellea bez Ciebie tu też pusto jest ;)

wieloraki wniosłeś więcej niż Ci się wydaje :P

iiwaa mąż karze Ci jeść bo chce dobrze.

Wróciłam do domu zmęczona i pierwsze co zrobiłam to się położyłam do łóżka. Będę robić nic. Jutro też jest dzień.

Już wiem dlaczego dostałam nową placówkę :D Bo mnie co niektóre koleżanki chwaliły i szefowa postanowiła mnie nagrodzić. No przecież to jasne, że ja z wszystkimi współpracuje tylko nie rozumiem dlaczego w poprzedniej pracy tego nie zauważyli a tak się starałam i dostałam kopa w cztery litery.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michellea, o, o, frytki to jest myśl.

Jak chce, żebym jadła, niech mi zrobi frytki :twisted:

Dobre chciejstwo nie uprawnia do zmuszania :evil:

Michellea, skoro nie widać, to znaczy, że jest dobrze, musisz to zrozumieć jakoś wewnętrznie. Nie wiem jak, ale na pewno jest metoda. Mnie się wydajesz kontaktową osobą.

Salirka, co było a nie jest... ;)

Ja siedzę i smarkam. Chyba czas na Cirrus :twisted: (mam sprawdzoną armię łagodzącą objawy :twisted: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ḍryāgan, co Ty w iiwee się zmieniasz czy co? Purysta się znalazł :P

Jasne, że każe. Wstyd mi...nigdy nie czułam się dobra w pisaniu (wiem to żadne wytłumaczenie) Zdania nie potrafię sklecić a jeszcze jakieś byki mi się trafiają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakieś dziwne rzeczy tu się dzieją. Włączam forum - reklama Profinfo "dostajesz 10% rabatu". Odświeżyłam i już jest tylko 5% :evil:

Salirka, ze stylem nie jest tak źle, a ortografia to kwestia nawyku. Wyplenimy zło :twisted:

Swoją drogą - tak, wstyd się przyznać - kiedyś mówiłam "odłanczać", "podłanczać", "dwutysięczny piętnasty", "tą książkę", "mi się" (na początku zdania) itd.

Straszne to musiało być. Każdorazowe oburzenie męża wyleczyło mnie z tych złych nawyków.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi