Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czemu do kosza..?

michalchojecki

Rekomendowane odpowiedzi

Strefa Ludzi z Wartościami jest miejscem dla wszystkich, którzy odczuwają pragnienie funkcjonowania w społeczności, w której ważne są takie wartości jak: wiara, przyjaźń miłość, wierność, rodzina, odpowiedzialność.

:roll:

czy o randkach ??????? tylko :?::?: nie wiem czemu bronisz Beata cos co jest tak widoczne gołym okiem :?:

a totalitaryzm wszyscy wiemy o co chodzi :-| znów mój niewygodny post zniknie :?: (skopiowałam ;) )

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. O randkach i czymś więcej. Ale jakie to ma znaczenie w naszej rozmowie..?

Możesz się precyzyjniej wyrażać o co Ci chodzi..? Czasem ma wrażenie,że od dawna jesteś już tylko i wyłącznie na tym forum tylko po to, by czepiać się wszystkiego z czystych nudów.

Znów Twój post zniknie..? Sugerujesz, że usuwam niewygodne posty..? Byłaś moderatorem i doskonale wiesz, że na krytyczne posty odpowiada się zawsze a nie wywala z bazy danych.

Post o którego tak uparcie walczysz (od dawna) był czystym topickiem (nie na temat) i został usunięty przez moderatora. Odnosił się do prywatnej wymiany zdań moderatorów i razem z tymi zapiskami został usunięty. Czy czujesz się pokrzywdzona z tego powodu..? Jeśli tak to jest mi przykro i bardzo Cię przepraszam. Niestety nie mogę Ci zagwarantować,że w przyszłości każdy Twój post (nie na temat) będzie chroniony.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no nie o jakiej my ochronie rozmawiamy :?: nie walczę o żaden post lecz potwierdzam, że widzę to samo co Marianek napisał to wszystko :!:

a czy chocby z nudów wypowiadam swoje zdanie :?:

Beata sory, ale po to jest własnie forum, nie łamę regulaminu więc nie wiem o co Tobie teraz chodzi :?:

a kto usunął mój post to juz Ci mówiam ( nie jest to rozmowa na forum :/)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ewka.. chodzi o to, że od wieków masz w zwyczaju zaczynać jakiś wątek ("aferę"), z której i tak nic nie wynika bo sama nie umiesz sprecyzować problemu. Zaczynasz a potem "o co chodzi..???". Jestem już tymi akcjami zmęczona..zarówno na gg jak i tu. Pisz jasno i wyraźnie co Cię boli i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo każda reklama zawsze była usuwana z bazy.

Ostatnio jeden z użytkowników poskarżył się,iż zaginął jego post. By mieć kontrolę nad usuwanymi tekstami przez moderatorów wprowadziłam zasadę, że wszystko co do tej pory było usuwane, trafia do kosza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.