Skocz do zawartości
Nerwica.com

Hasiok

Argish

Rekomendowane odpowiedzi

Hans, paskudo jedna ... zamiast mi tu spamować, napisałbyś coś na temat. Jaki jest Twój stosunek do ankiet ?

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

Gdybym mówił językami ludzi i aniołów,

a miłości bym nie miał,

stałbym się jak miedź brzęcząca

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, to se miej, ale nikt Ci nie każe spamować moich tematów, bo Ci się nie podobają. Żenada !

Nie zamierzam się pod nikogo ustawiać, zamykać gęby, bo innym coś się nie podoba i brać na klatę czyichś zażaleń. Jestem sobą i sobą zamierzam pozostać.

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda, to se miej, ale nikt Ci nie każe spamować moich tematów, bo Ci się nie podobają. Żenada !

Ja naprawdę nierozumie! Pytasz o opinię forumowiczów, ja się otwieram, zwierzam, szczerze piszę o moim stosunku, a tu takie ataki na moją osobę. Nierozumie! :(

burning down the house!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja naprawdę nierozumie! Pytasz o opinię forumowiczów, ja się otwieram, zwierzam, szczerze piszę o moim stosunku, a tu takie ataki na moją osobę. Nierozumie! :(

Oj, Ty już dobrze wiesz, że napisałaś to cynicznie. Bo nie napisałaś o stosunku do ankiet, tylko o stosunku do stosunku. Więcej dyskutować nie będę. Zalecam trochę szacunku dla innych, ale zrobisz jak uważasz !

-- 03 kwi 2015, 20:07 --

pinda, niewygodny wpis i już hejt Araszki. :mrgreen:

Nauczyłam się hejtować od najlepszych 8)

a miłości bym nie miał,

albo cymbał brzmiący.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi