Skocz do zawartości
Nerwica.com

Czego pragniesz w tym momencie?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, Grouchy Smurf napisał(a):

No to pozdrawiam ale jeszcze nie jest tak gorąco, żebym marzył o zawiejach śnieżnych.

A ja marzę ucieczce od niepokoju. Jak codzień.

U mnie nakłada się niestety nadmiar kg, osłabienie organizmu, betonoza miejska i mieszkanie na ostatnim piętrze 🥵

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecznego snu... Na myśl o pracy chce mi się płakać. Znowu trzeba udawać, znowu trzeba się spinać, żeby wyrobić się przed martwymi liniami, znowu trzeba myśleć nad rzeczami, które guzik mnie obchodzą. Znowu i znowu usłyszę ich wstrętne głosy. Tak bardzo pragnę wolności od tej absurdalnej rzeczywistości, w której muszę znosić obecność innych ludzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W dniu 7.06.2025 o 09:32, Grouchy Smurf napisał(a):

Pewnie bywa ciężko ale na ostatnim piętrze jesteś jakby odizolowany od reszty. Mnie się to podoba. Nikt nie przechodzi koło twoich drzwi idąc wyżej, nikt nad głową nie łupie...

Mieszkałem na 14 piętrze i potwierdzam. Było cudownie. Do czasu aż raz zepsuła się winda.

26 minut temu, avesen napisał(a):

Wiecznego snu... Na myśl o pracy chce mi się płakać. Znowu trzeba udawać, znowu trzeba się spinać, żeby wyrobić się przed martwymi liniami, znowu trzeba myśleć nad rzeczami, które guzik mnie obchodzą. Znowu i znowu usłyszę ich wstrętne głosy. Tak bardzo pragnę wolności od tej absurdalnej rzeczywistości, w której muszę znosić obecność innych ludzi.

Najgorzej, że wybierasz pracę, w której masz kontakt z maszynami, sprzętem, liczbami, kodem, a i tak jej dużą częścią są interakcje z ludźmi :( A jeszcze gorzej gdy są to ludzie głupi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi