Skocz do zawartości
Nerwica.com

depresja stres lęk .

Powerade

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , Jestem tu nowy mam 24 lata moja przygoda z lekami zaczela sie mniej wiecej rok temu trafilem do psychiatry . z racji tego ze zarzywalem zolpidem na noc na bezzsennosc - mam stresująca prace prowadze wlasna dzialalnosc . Czuje ze mam depresje i lęki nie są moze to jakies sine leki ale taka niechec do wszystkiego itp. caly czas jestem spęty - zestresowany . lekarz przepisal mi trittico i mozarin ale wtedy wykupilem tylko trittico i bralem te trittico. z racji tego ze nie chce byc lekomanem i nie chce wiazac pzyszlosci z lekami antydepresantymi Niestety slabo pomagalo . udalem sie do drugiego lekarza i dolczyl mi jeszcze mianseryne - miansec . niesesty tez nie bylo poprawy co do nastroju . Teraz od miesiaca czasu dolozylem nexapram - lexapro biore pol tabletki czyli 5 mg - w pierswszych dniach bylo ok a teraz tak jakby sie unormowalo szalu nie ma jesst troche lepiej . dodam jeszcze ze trittico juz odstawilem biore teraz tylko miansec 10mg na noc doraznie zolpidem no i pol tabletki od miesiaca nexapram . doradzcie moze zwiekszyc dawke do 10mg a moze jeszcze poczekac ?

Czekam na sensowne odpowiedzi

Pozdrawiam

-- 28 gru 2014, 12:42 --

Haloo jest tu ktos. Prosze o odpowiedz :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powerade, same leki nie pomoga, trzeba zmienic nastawienie do zycia, mniej pracowac wiecej odpoczywac, robic to co lubisz. Co do lekow to dawki ustala lekarz, na forum sa ludzie ktorzy biora małe dawki jak ja i ok, a sa i tacy ktorzy biora duze dawki i im zle...bo niestety lek moze usunac bezsennosc, bol, lęk, ale juz tego co Ty robisz i jak to wplywa na Twoja jakosc zycia to nic nie usunie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi