Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

armagedon...co bruce willis odwierty robil na komecie. :mrgreen: . Gdyby nie ona to chyba rzucilbym ten film bo nie moglem zniesc tego hollywodzkiego wariacta (np jak affleck przelecial łazikiem nad kanionem... :roll: ). Przekoloryzowane do bólu.

A wiadomo , ze przezyje..pozostaje tylko pod znakiem ? jakosc tego zycia:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leciał gdzieś w TV? Ja to w ogóle już praktycznie nie oglądam filmów, jakoś żaden nie przypada mi szczególnie do gustu. Jak oglądam to głównie dla konkretnych aktorów żeby zobaczyć jak zagrali

uważaj lubudubu bo zaraz wrzucę jakieś zdjęcie w krótkich włosach :roll::P i Ci przejdzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No wczoraj na tvp1. Co ciekawsze ja nigdy tego filmu na oczy nie widzialem a przeciez swoje lata juz ma :mrgreen: . Aczkolwiek pierwsze 10-15 minut kojarzylem..mozliwe , ze nie raz widzialem poczatek i wydawalo mi sie ze ten film ogladalem a w rzeczywistosci nie mialem pojecia co to za jeden...No niewazne

No wrzuc wrzuc. Moze dzieki temu naklonisz moja skromna osobe do wrzucenia swojego. Bedziesz miala dodatkowa motywacje. :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza

UnityMitford Tak bardzo zazdroszczę :shock: Śliczna jesteś i masz taką proporcjonalną, drobną, dziewczęcą twarz, te piękne, długie włosy. :105: Napatrzeć się nie mogę. :105:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość SmutnaTęcza
: *

tyle że...włosy wtedy miałam doczepiane :lol: moje po eksperymentach z farbowaniami wypadły, ale teraz już ładnie odrastają : D

Moje to jeszcze zanim zaczęłam farbować były zniszczone i nie chciały rosnąć. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi