Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

Laima, jeśli tak czujesz to przepraszam nic do Ciebie nie mam...ale następnym razem jak coś Cię dotknie to powiedź a nie celowo sprawiaj komuś przykrość bo to też fajnie nie jest....jakbyś powiedziała to bym Cię przeprosiła bo nie chciałam żeby to tak zabrzmiało...nie wiem mam dosyć na dzisiaj idę stąd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

superpit a zona nie bedzie zazdrosna ze dajesz takkie foto na forum?:P;)

Nie będzie :) Nie znam słowa "zazdrość" z autopsji - może dlatego, że mam pełne zaufanie do mojego męża.

Poza tym - tak długo jak tylko ja mogę to ciało dotykać to inni mogą na nie patrzeć ;)

W ogole co za pomysl, zeby takie foto akurat dac? :roll:;)

Zdjęcie jak każde inne - przecież gołym pośladkiem nie świeci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@smutnaona, zona wiedziala o tym zanim je wstawilem :D

troche nad tym myslalem zanim je wstawilem, jezeli zrobliem juz striptize wewnetrzny (tzn tutaj na forum obnazylem co we mnie siedzi) to konsekwencja jest rowniez striptize zewnetrzny, typowy Borderline "albo nie robi nic a jak juz robi to daje wszystko"

moja Dusza jest jaka jest i nie mam na nia wplywu ale co do Ciala to moge modelowac i niszczyc robic z nim wszystko, to ja jestem tym kims ktory decyduje!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie będzie :) Nie znam słowa "zazdrość" z autopsji - może dlatego, że mam pełne zaufanie do mojego męża.

Poza tym - tak długo jak tylko ja mogę to ciało dotykać to inni mogą na nie patrzeć ;)

wiesz ale to nie jest miejsce (tak mi sie zdaje) zeby w taki sposob eksponowac siebie:P nie uwazasz droga code??to jest wrecz ekshipicjonizm w wydaniu smiesznym;Pbez urazy..pozatym gdyby to byl moj maz to bym mu wybila z glowy takie niezdrowe checi na -prawie-rozbierane fotki-jakos nie widze zeby ktokolwiek dawal tutaj takieee rozbierane fotki-no prawie rozbierane;Pi co ty biedna zrobisz jak jakas napalona kobita zaczenie do niego pisac:P

pozatym poczulam sie zniesmaczona ogladajac go w majtorach prezacego sie tak:Phihihi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz ale to nie jest miejsce (tak mi sie zdaje) zeby w taki sposob eksponowac siebie:P nie uwazasz droga code??to jest wrecz ekshipicjonizm w wydaniu smiesznym;Pbez urazy..pozatym gdyby to byl moj maz to bym mu wybila z glowy takie niezdrowe checi na -prawie-rozbierane fotki-jakos nie widze zeby ktokolwiek dawal tutaj takieee rozbierane fotki-no prawie rozbierane;Pi co ty biedna zrobisz jak jakas napalona kobita zaczenie do niego pisac:P

pozatym poczulam sie zniesmaczona ogladajac go w majtorach prezacego sie tak:Phihihi

KAzdy daje foto takie jakie uwaza za stosowne, nie obnaza sie nago publicznie. Mnie sie wydaje ze kazdy ma prawo dac zdjecie jakie mu sie podoba jesli stosuje sie jakis zasad a tu ich nie lamie moim zdaniem. JEdni robia fotki w kiblu w lusterku a inni robia w majtkach:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i co ty biedna zrobisz jak jakas napalona kobita zaczenie do niego pisac:P

Wiesz już jedna była ale skapitulowała :) Niech piszą - tylko tyle mogą :)

Na plaży też czujesz się zniesmaczona czy podglądasz co "zgrabniejsze kąski"?

Dorosła kobieta a zachowuje się jak niedoświadczona pensjonarka :P

Mój mąż ma wolną wolę - robi co chce :)

JEdni robia fotki w kiblu w lusterku a inni robia w majtkach:)

To kąpielówki jeśli mamy już uściślać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JEdni robia fotki w kiblu w lusterku a inni robia w majtkach:)

To kąpielówki jeśli mamy już uściślać.

mi chodzilo oto ze nic zlego w tym ze takie zdecie dodal. majtki czy kampielowki , zle ujelam.

mi chodzi ze smutnaona uwielbia dopirdzielac kazdemu , niech spojrzy najpierw na siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

code, No to smutne... ;) no i zdziwiony jestem tylko. :P

Spoko tak pytałem ;) ps. też jestem z kimś kto ma zaburzenia ;)

superpit99, chodzi Ci o BMW? :D a jakie masz?

tak, chodzi o BMW my mamy 3 cabrio a Ty?

@kicikici to male nieporozumienie, Ty mnie niczym nie urazilas tylko Code wie jak ja reaguje :twisted: jak ktos powie ze ja chodze w majtkach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi