Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

samara22,

Myśle czesto o morzu jak mi źle jest to mnie odpręza z kolei na temat morza mam swoj ulubiony sen bardzo piękny jestem w nim sama, ja i pusta plaza i bardzo wysoki , chyba nigdzie nie ma na ziemi takiego klif i piekne błekitne morze spokojne, nie jest to określone miejsce, ale miejsce z mojego snu , sni mnie sie co pewien czas,, każdemu życze takiego snu,snia mi się tez hardkory z przyjemnych to chyba tylko ten , ale za to jaki i powtarzalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeeee nooooo tu są takie piękne dziewczyny że szok... :105: sama śmietanka Polek ;) wychodzi na to że bycie świrniętym dobrze robi na urodę :mrgreen: szkoda tylko że mi nie pomogło... a świrnięta to ja jestem całkiem całkiem... :roll:

skalamax, co Ty pierdzielisz.... jaka stara ? :shock: Toż Ty wyglądasz jak dziewuszka :smile:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Haha, wyleczyliście mnie z kompleksów. Dziękuję Wam bardzo :)

-- 03 paź 2011, 19:34 --

skalamax nie pisz tak. Jesteś fajna babka. A jeżeli uważasz inaczej to zmień te lustro w domu, które Cię zniekształca. Bo ja po zdjęciach nie widzę żebyś była stara. Jesteś piękną kobietą i niejedna by Ci pozazdrościła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Monika1974, :blabla: yyyy przepraszam ale czy szanowna moderatorka posiada jakieś dowody mojego oszustwa? :twisted: bo jeśli nie to niech zerknie do lusterka kto tu jest bardzo kobiecy i piękny :mrgreen:

skalamax, LOL sorry ale przy pudzianie to byś wyglądała jak mucha :mrgreen:

Laima, super wyglądasz w okularkach :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi