Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

haha no wiem... troche kontrowersyjna jestem.. może moja nerwica wzięła się z szkoły bo prze=z 4 lata mnie się czepaili o wygląd hahaxD ach tam nerwica... niech se idzie precz xP

no lubie eksperymentować... odnośnie kolczyków w wardze Margolka, całowanie jest całkiem normalne... nie wiem bo to ja mam kolczyki więc tego nie odczuwam ale nigdy nikt się na to nie skarżył xD

-- 22 lip 2011, 23:27 --

włosów też mialam 2000 kolorów ale nie będę was tu zamęczać aż tylkoma zdjęciami mojej osoby xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e no miałam chłopaka z kolczykami w wardze to zdarzyło się zaczepienia i nawet nie raz bolało taknagle pociągnać nieświadomie, że się zaczepiły o siebie xD ale na szczęście już nie mam tego problemu i wszystko ok ostatnio też nie noszę tych w wadze zastanawiam się czy jeszcze w ogóle funkcjonują xD haha ale pewnie tak ;)

Dzięki za mile komentarze heh też coś pozytywnego ostatnimi dniami ;)

-- 22 lip 2011, 23:34 --

dobra lece... wkręciłam sie w te foty haha może jutro coś jeszcze dorzucexP

lece dobranocki wszystkim :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

haha dodałam jeszcze jedno jakieś z moją dziwaczną minką xD

hah no dobra już więcej może nie będę zaśmiecać tyloma fotami xP

-- 23 lip 2011, 08:35 --

ALEKS*OLO taki brąz, ale nie chodziło mi o kolor... tylko są takie bujne, dużo ich w ogóle takie dłuuuugie... cudowne są ;)

ja teraz zapuszczam moje już jakoś od roku, już bym chciała mieć takie do paaasa xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paralektyk789, Będą niebawem. Narazie nie chcę psuć wizerunku tego tematu. Szczególnie po Twoich fotkach :oops: mrrrr Więc mamy Misterkę Forumową nr 1 :oops:

-- 23 lip 2011, 07:46 --

Jeszcze pytanie. Kto to jest na zdjęciu grupowym ze zlotu z wyciętą twarzą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ZAPRASZAM!! Jeśli znowu jest już jakis temat w ten deseń to proszę mnie znowu o to opieprzyć ale nie jestem w stanie przejżeć wszystkich tematów na forum a jeśli nie ma to będę wdzięczna jeśli ten zostanie przez was pozytywnie odebrany ;)

troch-popraw-humoru-t29723.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

own style

-- 23 lip 2011, 16:16 --

Michuj, jestem nowa na tym forum już mnie wkurza doszukiwanie się wszystkiego spędzam tu ostatnio chyba ponad połowe mojego dnia więc jakbys był tak miły to daj linkacza xP a jak nie no to trduno naparwde narazie nie mam sił tego szukać znowu xP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi