Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

facet powiedziął bardzo ogólnie, nikgo osobowo nie obraził a robicie zniego nie wiadomo co, dajce sobie spokój, bo jak ktoś trochę szczerosci na tym forum wykaże to odrazy krzyk a jak wszyscy wiedzą ,ze ludzie kłąmia i nie sa szczerzy to jest ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

girl anachronism,

ten Twój odcien włosów mnie rozwala po prostu, ja bardzo chce taki i ostatnio u fryzjera nawet wyszedł mi całkiem fajny i chyba pierwszy raz w zyciu byłam zadowolona chociaz to i tak jeszcze nie to co bym chciała, taki blond ,ale taki inny niż u większosci odcień , zobaczy sie co teraz będzie,

Korba Kasiu wyglądasz cudnie inaczej niz na innych zdjeciach, tak bardziej naturalnie i jakoś tak niewinnie, po prostu super, jak taka dziewczynka, tak trzymac , slicznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bo jak but jest wygodny i dobrze wykonany to obcas nie ma nic do tego, ja rzadko chodze na obcasach,ale mogę założyć i nie mam żadnych z tym problemów, i tak odkąd założyłam wysokie obcasy jako nastolatka zresztą na wesele kuzynki, wszyscy mówili,że nie dam rady a ja założyłam i całą noc szalałam bez problemu i tak zostało do dzisiaj,

oczywiście po górach nie chodzę na obcasach bo zdrowy rozsądek też jednak jest ważny :arrow::mrgreen:

-- 30 maja 2012, 14:45 --

luk_dig,

Twój wygład idealnie wkomponowuje sie w mój gust przystojnego faceta, ciasteczko :P;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pinda,

a ja lubie takie wynalazki, mne się tto podoba a czym bardziej inne tym lepsze, naturalnośc była przez wszystkie lata cżłowieczej cywilizacji, bo nie było techniki by to zmienić a takie wynalazki to dopiero od niedawna i mnie to się to podoba

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dawaj na zlot to będziesz miała okazje się napić :mrgreen:

taaa tyle świrów w jednym miejscu, zbiorowe samobójstwo ;)

choc przyznam się, że myślę nad tym intensywnie, ale trochę się boję [nowych ludzi],

mam stosunkowo blisko

a Ciebie slow motion dzis na fejsie widziałam ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

luk_dig,

oj nawet wolę nie myśleć co się działo, ale rozumiem,że za bardzo chyba nie podziwialiście uroków zycia tamtejszej fauny i flory z wyjątkiem zakresu szkolenia, bo wieczorami pewnie sie działo hihi , kiedyś widziłam reportaż przyrodniczy z tamtąd i musze powiedzieć,że mnie zafascynował, no te widoki , jakby się czas zatrzymał ;przed wojną w niektórych momentach, ech rozmarzyłam sie....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kumpla który miał białe włosy od urodzenia. Kobiecie pasują, facetowi średnio.

A ja uważam, że wszystko zależy od jednostki, a nie od płci. Jednym facetom pasują długie włosy, innym nie. Jednym kobietą pasują krótkie, innym nie.

-- 30 maja 2012, 18:02 --

Cheshire Cat, nie nadaję się na farbowanie. ;) Po pierwsze, mam za słabe włosy i dodatkowe niszczenie ich farbą byłoby głupotą. Po drugie, białe włosy zwracały by na mnie uwagę, a to by mnie pewnie zabiło przy mojej nieśmiałości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi