Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

@Liber8 zamieniłeś motor na rower? Wyglądasz jak zwykle świetnie 🙂

@Jurecki jaka miła, serdeczna  twarz 🙂

@Monstera śliczna z ciebie dziewczyna 🙂

@PurpurowyBMW widzę nadal na chodzie a ty nic się nie zmieniłeś chyba. Zarost jest z tego co widzę. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

38 minut temu, Jurecki napisał(a):

@Szczebiotka no i jak? Jakie wrażenie? Podobam Ci się? :mrgreen:

Jak mnie odrzucisz to będę miał złamane serce  :why:

Ha ha ha 😂 

Nie no w sumie tak sobie ciebie wyobrażałam 😁 ale fajnie było zobaczyć. 

P.s. no cóż ty 😳 nie mogła bym odrzucić takiego przystojniaka 😅

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

7 godzin temu, Jurecki napisał(a):

@Purpurowy szatan z Ciebie :smile:

Nie no, nie Szatan. Ja jestem gorszy...🤣

7 godzin temu, mienta napisał(a):

@Purpurowy fajna stylówa 🙂

Dzięki, powoli ją rozwijam.

7 godzin temu, Melodiaa napisał(a):

@Purpurowy jak ty się zmieniłeś 😁 Nie chciałabym cię spotkać w ciemnej ulicy 😁 (żart). Jednak znając Ciebie z wirtuala i jak przez lata się zmieniłeś muszę powiedzieć, że ciekawie i chyba pozytywnie choć też specyficznie. 

Cały czas się zmieniam. Raz 95kg, raz 45, raz łysina, raz irokez, raz długie włosy (tych dwóch ostatnich wariantów nie ma już z czego hodować) raz z brodą, raz bez. Ciągle szukam siebie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6 godzin temu, Purpurowy napisał(a):

Cały czas się zmieniam. Raz 95kg, raz 45, raz łysina, raz irokez, raz długie włosy (tych dwóch ostatnich wariantów nie ma już z czego hodować) raz z brodą, raz bez. Ciągle szukam siebie.

Ja miałam dredy, afrykańskie warkoczyki, irokeza i chyba wszystkie możliwe kolory na włosach. Miałam też kolczyki w twarzy (chyba ze 3: brew, nos, warga oraz 7-8 w uszach). Teraz kolczyków nie noszę, poza imitacją tunelu w lewym uchu. No i mam trochę tatuaży. Też ciągle eksperymentuję z fryzurami i stylem, chciałabym być bardziej kobieca i kolorowa. Ale i tak najlepiej czuję się w skejtowskich ciuchach i butach w ciemnych kolorach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@mienta Miło mi. 🙂 Choć już ileś razy, ludzie dawali mi znacznie mniej lat niż mam. Może taki typ urody, a może wynik niepicia i niepalenia oraz zdrowej diety. A może jedno i drugie. Może fryzura też dodaje swoje trzy grosze.

Tamto moje zdjęcie nie jest najlepszej jakości, bo zrobione Nokią C5 w dość słabym oświetleniu (nie mam przekonania do urządzeń z dotykowym ekranem i nie używam ich - wolę urządzenia z klawiaturą, takie same, jakich używałem przed pojawieniem się gadżetów z dotykowymi ekranami). Choć mam też na kompie zdjęcia lepszej jakości, zrobione mi przez inne osoby na świeżym powietrzu, gdzie nie widać np. takiego odbicia światła w okularach jak tam. Gdyby ktoś chciał, mogę wrzucić. 🙂 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi