Skocz do zawartości
Nerwica.com

Komentarze do zdjęć w "Ludzie z forum"

gusia

Rekomendowane odpowiedzi

A która z tych czterech dziewczyn to umuntu? Pewnie już było o tym info ale mam lenia i nie chce mi się szukać :P

Żadna nie w "moim typie" urodowym, w sensie dla żadnej bym orientacji nie zmieniła, ale pani w czarnej sukience mi się wydaje sympatyczna :D

Edit, już wiem która :P

milly93 masz mądre oczka, no i fajne patrzałki - mam takie same :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zmęczona_wszystkim,

ja wrzucam co pewien czas serie i późnej usuwam i wrzucam znowu kilka i po jakiims czasie usuwam i tak przez 3 lata juz, kurde, ze tyle juz na tym forum jestem nie moge uwierzyc ;)

-- 04 lis 2013, 19:57 --

Sayace, PJT,

dzieki, na poczatku komplementowali , z czasem coraz mniej :bezradny:

, wrzucam dla nowych ludzi zeby zobaczyli kim jestem, zawsze to jakoś lepiej jak wiadomo z kim sie rozmawia chociaz ze zdjecia a nie z jakimś anonimem z postów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A która z tych czterech dziewczyn to umuntu? Pewnie już było o tym info ale mam lenia i nie chce mi się szukać :P

Żadna nie w "moim typie" urodowym, w sensie dla żadnej bym orientacji nie zmieniła, ale pani w czarnej sukience mi się wydaje sympatyczna :D

Edit, już wiem która :P

milly93 masz mądre oczka, no i fajne patrzałki - mam takie same :P

millly taka delikatna uroda fajna ;)

-- 04 lis 2013, 20:11 --

Mushroom,

jaj nie maM BO JESTEM KOBIETA, POTRZEBA JEST PROSTA LUBIE WIDZIEC Z KIM ROZMAWIAM I KOMUS COS MIŁEGO NAPISAC, SPRAWIA MI CZASEM PRZYJEMNOSC POWIEDZENIE KOMUS ZE ŁADNA JEST CZY PRZYYSTOJNY

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaj nie maM BO JESTEM KOBIETA

kiedyś będę miał trochę wolnego czasu to będę Cię musiał zapoznać z takim egzotycznym zjawiskiem jak przenośnia ;)

-- 04 lis 2013, 21:12 --

KOMUS COS MIŁEGO NAPISAC, SPRAWIA MI CZASEM PRZYJEMNOSC POWIEDZENIE KOMUS ZE ŁADNA JEST CZY PRZYYSTOJNY

nawet jak jest brzydki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi