Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

intela dawno niema.usunoł swoje konto czy zrobił cos gorszego?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aranjani, Hej mordeczko ;)

kosmostrada też mam szeroki wachlarz,ale ogółem lubię dobre brzmienie rockowej gitarki ;)

Dobra nuta ,jak specjalnie dla mnie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pewnie nie macie z nim kontaktu?

psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają samotnie.podobnie jak narkomani.narkomani umierają w jakimś śmierdzącym sraczu a psychicznie chorzy i upośledzeni intelektualnie umierają za murami obozów psychiatrycznych we własnych odchodach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nieboszczyk,

INTEL 1

Zmiany na forum

Post wczoraj, 09:57

Od: 11 maja 2013, 18:07

Artemizja napisał(a):

Ponadto, przez wiele miesięcy Userzy prosili o innowacje, między innymi w sprawie oprawy graficznej, więc abcZdrowie tylko spełniło prośbę.

Hahahahaha

Powinnaś zostać rzeczniczką rządu.

Podniesienie wieku emerytalnego też zapewne wynikło z wielomiesięcznych próśb obywateli :D

Ogarnij się chłopie :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

energetyzują tylko dalsze podróże z extremalnymi sytuacjami.to dopiero energia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, to sie cieszę :)

Ja właśnie przetrzepałam swoją szafe... kurde... ile ja mam fajnych ciuchów o których zapomniałam :mrgreen:

Poprasowałam czesc rzeczy, powiesilam ładnie na wieszaczkach i nic teraz codziennie pokaz mody w miescie robic :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale naspamiliście. :)

dobrze że powstało takie coś tutaj i nie banują ani nie dają ostów za off

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja wrocilamz chokolady :105: jaki sobie makijaz zrobilam ohoho :D

Niestety tak zaczelo padac jak z domu chcialam wyjsc ze musialam pedzic w kaloszkach :P

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Mój mózg jest fabryką strachu. Produkuje bzdury na skalę masową. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Nie mam w ogóle parcia na słodycze ( zapewne lek) :shock: , ale wyjścia zazdroszczę...

Mówisz wypiękniłaś się Słonko? :105: Ja posmarowałam samoopalaczem nogi, bo chodzę z gołą kostką, no i zupełnie ta pęcina inaczej wygląda.

U mnie jeszcze pogoda się trzyma, nie kcę żeby padało, bo mam wtedy kłopot ze spacerami z psiurem. Weź tu sprzątnij kupę trzymając smycz, parasol i jeszcze z reguły siatę z zakupami... :?

Co będziesz robic Kochana? Ja poczytuję mądrą książkę.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, Kochana a zrobilam sobie cieniowanie oczu od jasnego do ciemnego na zewnatrz a do tego jeszcze linerem kocie oko :105: i umazialam sie nowa szminka :D a Twoj kolorek Loreala widzialam , boska!Lubie takie kolorki.

Kochana a umyje sie , zjem kolacje i tez bede czytala. Zaczelam wczoraj dosc dobrze zapowiadajaca sie ksiazke i o trudnym problemie mowiaca(kazirodztwo)w dodatku naszej rodzimej autorki ----Malgorzata Warda "srodek lata"

JERZY1962, Jerzyku jak sie masz ?:********* cos malusko jestes :(

Nigdy nie zaprosiłabyś do swojego domu złodzieja, więc czemu pozwalasz, aby myśli , które kradną Twoje szczęście rozgościły się w Twojej głowie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie spamiarze 58icon_salut.gif

mówi sie spamerzy/trolle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, jakiego samoopalacza uzywasz?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JERZY1962, Jerzyku!!! Miło Cię widziec!

platek rozy, Szacun za oko. Ja tak tylko na duże wyjścia. Dziś do pracy machnęłam szeroko niebieską kredką i na to cieniutko przy rzęsach eyeliner i wio! No, sminka fajna, taka do roboty i do biedry... ;) Jeszcze nie doszłam do rosska , żeby obcykac tą Twoją, myślę, że wpadnę jutro przed pracą.

Ever tried? Ever failed? No matter. Try again. Fail again. Fail better.

S. Beckett

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wolfx, a to jeszcze musze w jakies sexy stroje wskoczyc :mrgreen: bo poki co to sie zadresilam:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi