Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Ferdynand k, no to jak samochód, chcesz zrobic przegląd ;) eeg też bym sobie z ciekawości zrobiła, ale wątpię bym dostała na to skierowanie, a kasy wydawac mi się nie chce.

Na eeg bez problemu dostaniesz skierowanie od neirologa ale jest to badanie bardzo niemiarodajne i raczej pokazuje ostre padaczki. A po drugie latwo jest je oszukać ;)

Jesli chodzi o rezonans to tak ceny ok 500-700 zl i zalezy czy z kontrastem czy nie. I tu raczej prywatnie bo faktycznie na to nie chca dawac chyba ze są faktycznie jakies wskazania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, niestety nie.. tzn. zalezy co chcesz wiedzieć :)

---------------------------

Olcia trzymaj sie mocno

-- 07 gru 2014, 20:29 --

Ferdynand k, Nootropil jest dobry. Wiesz ze on ma szerokie spektrum i to fakt niektórych pobudza a niektórych nie. A dlaczego nie da franca jedna :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, to jasne, czy moje problemy nie są efektem zaburzeń w pracy mózgu. Biochemia na pewno, ale może coś jeszcze.

Ferdynand k, nie masz takiego najgorszego lekarza, jeśli dostałeś skierowanie na rezonans.

Byłam na rezonansie kręgów szyjnych i niestety moja klaustrofobia spowodowała , że odchorowałam to strasznie. Sama z siebie nie poszłabym na to badanie z tego powodu tak naprawdę, abstrahując od kasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zalatana23, :papa: Kopę, kope ale Ciebie tez dawno nie było :mrgreen: Co u Ciebie?

btw. wiesz że gosiaczek ma drugiego synka?

Enii :-*** Ależ nowina! Jak masz z nią kontakt uściskaj Ją baaaardzo mocno :mrgreen:

To prawda, trochę mnie nie było. Poczułam się ozdrowiona... No niestety, leki zadziałały ale nic poza tym... Po ich odstawieniu wszystko wróciło i wróciłam i ja ;) Teraz zaczęłam terapię, zobaczymy ;)

A jak u Ciebie?

-- 07 gru 2014, 21:38 --

no, i oczywiście cześć Wszystkim :papa:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kosmostrada, wysmarowałam się olejkiem aromatycznym ćwicząc roztwory apteczne.

Do tego Umyłam wszystkie probówki w całej szkole, a i tak wszyscy z pretensjami. Też nie miałam zamiaru pokornie słuchać i też im coś tam powiedziałam, ale też bez reakcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cyklopka, za zbicie tej próbówki karę miałaś? Czy sama wpadłaś na takie zadoścuczynienie?

nieboszczyk, działa pomocniczo przy gorszych stanach, przy łagodnych owszem u mnie zadziałał, ale po dłuższym czasie i brany wg instrukcji tzn 3xdziennie 2 tabsy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zobaczyłam, że w pudle i szafkach są brudne probówki i naczynia, zaniosłam na zaplecze do umywalek. Przyszła prowadząca z drugiej grupy i buczy że są brudne rzeczy w umywalni. Poszłam, skończyłam myć, niewiele zostało takich, co się domyć nie dały, przyszedł chłopak z drugiej grupy z kazaniem pasyjnym, że my nie składamy rzeczy i ONI ZAWSZE MUSZĄ PO NAS SPRZĄTAĆ. No to ja mu na to, że wyniosłam do umywalni, bo oni chowają do szafek mokre i brudne naczynia.

Oprócz tego strasznie się drą, śmierdzą, nie czekają z wejściem do sali aż my wyjdziemy i nie pukają do kabiny w toalecie, ale tego nie powiedziałam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi