Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

hejka

boje sie wyjść do pracy....wieczorem tak dobrze się czułam, że byłam pewna , że dam rade i bez problemu wogóle. Ogólnie to bez ciśnienia powiedzieli w pracy, że na siłę nie mam przychodzic tylko jak poczuję sie lepiej

może się przejde do lasu na dobry początek :bezradny:

wstałam o 9 czytam artykuł w sens jak radzic sobie z lękiem wzięłam się za sprzątanie żeby sie czymś zająć a z domu boję się wyjsć, :oops::(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, :************ tulam Kochana , ja w domu mam leki non stopem i placze ciagle , ale na dwor jak wyszlam to bylo lepiej , nie wiem co to mi sie dzieje :bezradny: juz sama siebie nie ogarniam.

Spokojnie jak mozesz jeszcze odpocac od pracy to odpocznij , i pojdziesz jak sie lepiej poczuje sz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

byłam w lesie sama połazić, 3 dni nie wychodziłam dziwnie się czułam ale mi lepiej ciut, małymi kroczkami... http://www.tekstowo.pl/piosenka,nneka,beautiful.html

uwielbiam Nnekę :105: ma ciekawe teksty i przekaz http://www.tekstowo.pl/piosenka,nneka,heartbeat___chase__status_remix__.html :D

PJT, jak będę jutro to dam oczywiście

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

amelia83, super : :great::great::great:

nastawilam pranie , wywiesilam wczesniejsze , lewituje w glowie sie pierdasi na calego od sertry .

PJT, :********** hey , ja mam niestety moje finanse w bardzo oplakanym stanie bo mi Zus przelal teraz tylko 600 zl a kiedy reszte nie mam pojecia :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi