Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Nic ciekawego, zdałem semestr, mam bardzo trudne przedmioty teraz, obecnie siedze nad algebra liniową żeby powtórzyć swój sukces co do ocen z matmy.

Biore troche wiecej wiesz czego (k) i boje sie uzaleznienia, poznałem fajna dziewczyne ale ona chyba mnie nie chce :?:?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jej jak cudnie , pospacerowalam ,z robilam zakupy ale mam terepawe ... no nic zbieram sie znow mozolnie i zapominam o niemilych sprawach w zyciu, trzeba do pionu sie postawiac.

Enii, :****************** kochana dasz rade.

desperant, witaj ;)

Ahma, PJT, :********** witajcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, :******

'', trzeba do pionu sie postawiac.'' Jak najbardziej.. Idzie wiosna, jest ciepło, ptaszki spiewaja, na chleb mamy, dach nad głową też, nago nie chodzimy-- więc nie mamy powodu do narzekania :D

-- 10 mar 2014, 13:24 --

platek rozy, za to co miałam wydac na lekarza to kupiłam sobie wage i te koszyczki po 2 szt w Biedrze :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, Kochana ja wiem czemu ja tak sie zle czuje , mam ta mamografie robicw s zpitalu w ktorym mama moja umarla i w ogole jak juz tam dzwonie to mam lęki , i na szczescie ze zdaje sobie sprawe ze terazniejsze sa spowodowane moim nakrecaniem i negatywnym mysleniem .

Ale ciul zafarbuje sobie wloski na weekend, a na 18, ide do fryca podciac grzywe i na prostownicy trzasnac.

-- 10 mar 2014, 13:27 --

Enii, o a po ile te koszyczki sa? u mnie nie bylo ani wagi a ni koszyczkow a bylam dzis .. musze isc na dol do biedry tam jest wszytsko ;):D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, najwazniejsze że wiesz dlaczego... Ja jak byłam z mężem wtedy w szpitalu na izbie przyjęć. tam gdzie ta kobitka z oddziału mnie zbadała. to dostałam mega terepaczki, łaziłam.... Nic nie musiałam mówić bo mój jak zobaczył ze znów mnie terepie powiedział ze tu moj dziadziu nie zmarł... Bylismy własnie w tym szpitalu... Chociaz ja i tak swoje wiedziałam bo przeciez musieli jakośc z karetki Go zabrać...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enii, tak i chyba sie nakrwecam za bardzo , bo mi sie wydaje ze mam raka tez , jak tam musze to robic ale tam dali ze nie placic , bo jak robisz na onkologii to nie placisz.

I tym cukrem sie martwie a diabetolog dopiero w kwietniu pod koniec.

-- 10 mar 2014, 13:31 --

Enii, o to taniusko :shock: a one s a takie wyscielane materialem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana nie masz raka...Wbij sobie to do głowy. Bo jak nie to przyjade do Ciebie i po tyłku spiorę 8)

Taka jest nasza natura nerwicy, wszytko widzimy w czarnych barwach.... Ale tak nie powinno być, musimy z tym walczyć

-- 10 mar 2014, 13:34 --

platek rozy, nie materialowe wczesniej były. A ja potrzebowałam na balsamy bo juz nic mi sie nie mieści obok wanny

-- 10 mar 2014, 13:35 --

platek rozy, bo jak jestem w Rossku i widze dobra cene CND to czasami żal nie brac, bo i tak sie przyda :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Kochana nie masz raka...Wbij sobie to do głowy. Bo jak nie to przyjade do Ciebie i po tyłku spiorę 8)

Taka jest nasza natura nerwicy, wszytko widzimy w czarnych barwach.... Ale tak nie powinno być, musimy z tym walczyć

-- 10 mar 2014, 13:34 --

platek rozy, nie materialowe wczesniej były. A ja potrzebowałam na balsamy bo juz nic mi sie nie mieści obok wanny

Mnie tez by sie zdalo na kilka rupieci kosmetycznych chociaz kupilam szafke taka lazienokowa zlustrem w lidlu byly fajne z poleczkami i taka dosc pojemna to tam naupychalam czesc rzeczy.

Teraz czekam na pieniazki z Zus bo znow sie spozniaja.

Kurde pojde pozniej zobaczyc na te koszyczki .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi