Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Miro, wczoraj pilam solpadeine z kofeina bo mialam migrene a le tam malo jest kofeinki. Mowie Ci mam chorobe ktorej ludzkosc nie odkryla :D :D wezme kofeinke w tabletce ciii

-- 01 mar 2014, 15:39 --

Messiah, ale zauroczenie tez jest fajne :105: na wiosne

xyzabc, a jaki kolor?

-- 01 mar 2014, 15:40 --

Messiah, lubie Twoje zombiakowe avki :105:

-- 01 mar 2014, 15:41 --

Miro, nastawilam wode ale jak wpadne w panike to mnie bedziesz wiozl na pogotowie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

xyzabc, tez nie wiem a jestem kobieta powinnam wiedziec :mrgreen::bezradny:

-- 01 mar 2014, 15:46 --

Messiah, ale to chyba normalne , trudno zeby czlpowiek jak ma depresje czul wyzzsze emocje i euforie np?

Miro, no mam ja zalalam ale jak fikne to bedzie twoja wina:P moj brzuszek za duzo ostatnio wola jesc! A Ty co porabiasz przy sobocie? ja mam filmow nasciaganych :pirate: bo ejstem piratka i zamierzam poogladac .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

platek rozy, Oj tam, trzeba się doprowadzić do porządku, pozbyć hipo, tylko ono mi do wyleczenia zostało. Bo na co komu taki ktoś, kto się maca po węzłach? Nie mam zamiaru tracić czyjegoś czasu na mnie, jestem bezużyteczny. Wyleczę się to pójdę w miasto :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miro, czemu bezuzyteczny? Wiesz chyba kazdy nerwicowie c ma cos z hipochondryka niestety ale da sie to opanowac, a przeciez nie jest tak ze nie nadajesz sie przez to do zycia:)

-- 01 mar 2014, 15:56 --

Miro, poza tym jak znajdziesz jakas fajna kobietke to bedziesz ja macal po cycuszkach a nie siebie po wezlach :P:P:mrgreen::D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi