Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

Marcin2013, w sumie tak, matura i zaliczenie praktyk to w mojej szkole gdzie kończyłam florystykę, a informatyka bo wtedy dostanę dofinansowanie z PFRONu jeśli podejmę naukę. Liczę na to dwa lata jeśli noga mi się nie podwinie na maturze.

Jeszcze mogę dopisać zrobić prawo jazdy póki będę miała bezpłatny kurs i egzamin.

-- 14 lut 2014, 19:19 --

gosiulek, nie cierpię kwiatów, po cholere taki kierunek wybrałam to nie wiem, chciałam coś innego niż wszyscy to te dwa lata były jak z horroru.

-- 14 lut 2014, 19:19 --

amelia83, udało Ci się?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AddictGirl21, wklejasz liczby po znaku równości z you tube, nie pomiędzy nawiasy tylko po znaku równości. Zacytuj mój post to będziesz widziała

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gosiulek, nie cierpię kwiatów, po cholere taki kierunek wybrałam to nie wiem, chciałam coś innego niż wszyscy to te dwa lata były jak z horroru.

Kasiu, ja też nie lubię kwiatów, nie lubię ich dostawać i wkurza mnie, jak ludzie mi kupują kwiaty. Nikt w ogóle nie rozumie tej mojej antypatii do kwiatów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kasiątko, rozumiem Kasiu. Mi akurat kwiaty nie kojarzą się z pogrzebem, ale jak ktoś mi kupuje kwiaty, to nie wiem, co mam z nimi zrobić, jakoś nie sprawia mi przyjemności patrzenie na zerwane biedne kwiaty, lepiej by sobie rosły w ogrodzie czy na łące.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi