Skocz do zawartości
Nerwica.com

Spamowa wyspa

Etna

Rekomendowane odpowiedzi

neon, nie gadałem za las stary przez telefon a kobita jak zacznie to nie wie kiedy skończyć

-- 28 sty 2014, 00:13 --

neon, a ja nie wiem co tu na forum bo mnie cały dzień też nie było teraz dopiero weszłem rano byłam trochę a potem usnąłem i i dupa i nie jestem na bieżąco

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ehhhh hojowy że te leki bierzesz :( ale jak Ci pomagają to spoko.

ja bez, mam jakieś asertin, czy coś, alenie biore, chociaż mam ataki. Jak mam atak to próbuje rozmawiać ze sobą, dotrzeć do swojej podświadomości i powiem Ci, że w tym coś jest, czasem trzeba pogodzić się z własną słabościa, przyznac się ze ejst się słabym :)

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

neon, próbowałem odstawić leki ale bardzo świruje ale staram się brać tylko te nas panie jakiś doły żeby się nie załamywać

-- 28 sty 2014, 00:34 --

chujo ale bojowo damy rade nie ma się co załamywać jak pójdę do pracy to postaram się to w cholere rzucisz te leki zobaczę jak się będę czuł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Marcin2013, No ja nie wiem, ale słyszałem, że jak sie odstawia to mozna z deszczu pod rynne się wpierdolić :( Ja leków, nie biore z jednej przyczyny, nie chce już odrwacać głowy od rzeczywistości, mnie sie moze i poprawi po leku, ale bede miał swiadomosc, że to sztuczne jest oszukiwanie samego siebie.

No i wprząsiu, damy rade damy rade :great:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi