Skocz do zawartości
Nerwica.com

Ogłoszenie - prośba

Agutka

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry wszystkim,

piszę książkę opartą na wywiadach z osobami mającymi problemy emocjonalne i psychiczne, z ich najbliższym otoczeniem, z lekarzami i terapeutami.

Tematyka książki obejmuje ADHD/ADD,depresję, chorobę afektywną dwubiegunową i zespół Tourette'a. Rozmawiam z ludźmi nie z pozycji profesjonalisty, ale osoby prywatnej, również mającej problemy emocjonalne. Wszystkie rozmowy z "pacjentami" i ich bliskimi są anonimowe i, po udzieleniu wywiadu i jego spisaniu oraz redakcji, autoryzowane przez moich współrozmówców.

Zgłaszam się do Was, ponieważ poszukuję dwóch osób, które zechciałyby "udzielić mi wywiadu" do mojej książki: kogoś, kto cierpi na depresję (rodzaj depresji jest bez różnicy), najchętniej osoby dojrzałej, wieku 30-40 lat, oraz osoby bliskiej choremu (mąż, żona, matka, przyjaciel, itp.). Szczególnie poszukuję kogoś, komu udało się wyjść z tej choroby, ale nie jest to niezbędny warunek. Taka rozmowa byłaby jednak niezwykle ciekawa i inspirująca dla mnie i czytelników.

Nie jestem nowicjuszką, jest to moja trzecia książka - wszystkie oparte na rozmowach z ludźmi.

Byłabym niezmiernie zobowiązana, gdyby ktoś z Was zechciał się ze mną podzielić swoimi wrażeniami, refleksjami, opowiedzieć o sobie i swoim życiu z depresją.

Bardzo dziękuję i proszę o kontakt na adres: agnerss@op.pl

Wszystkiego najlepszego, spokoju i wytchnienia w Nowym Roku.

Agnieszka

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi